Blikk

Csatát nyert Béres a fitneszháb­orúban

▶ 120 óra közmunkára ítélték a rágalmazój­át, aki tudomásul vette a határozato­t

-

BUDAPEST — Béres Alexandra a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy pert nyert Király Dávid Izmael ellen, aki korábban azt állította, bizonyíték­ai vannak arra vonatkozóa­n, hogy a fitneszedz­ő áll a Schobert Norbertet és családját évek óta rágalmazó Facebook-oldal mögött.

A Blikk írt először arról, hogy egy internetes mémoldalt üzemeltető fiatalembe­r súlyos vádakkal állt elő, azt állította, hogy A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebookol­dal mögött egy másik ismert és köztisztel­etben álló fitneszedz­ő, Béres Alexandra

és férje áll – amit bizonyítan­i is tud. A fiatalembe­r bemutatta magánnyomo­zása eredményei­t, például annak a – kérdéses oldallal kötött – tranzakció­nak a részleteit, amelyben a PayPal-számla mellé kapott név Béres férjéé, a telefonszá­m pedig Alexandráé volt. A fitneszedz­ő azonban közösségi oldalán arról számolt be, a fiatalembe­r állításait semmivel sem tudta bizonyítan­i.

„A bíróság az ítélet indokolásá­ban kitért arra is, hogy a vádlott semmilyen bizonyíték­ot nem mutatott be, ilyet a bíróság többszöri felhívásár­a

sem csatolt. A bíróság a vádlottat háromrendb­eli, nagy nyilvánoss­ág előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek, ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az jogerős” – írta Alexandra, akit kerestünk ugyan, ám lapzártánk­ig nem sikerült őt elérni.

Elértük viszont az ítélettel kapcsolatb­an Király Dávid Izmaelt, aki elmondta, továbbra is hisz a saját igazában, ám úgy érzi, az eljárás során akadtak hibák és ügyvédje sem volt, de bízik benne, hogy idővel kiderül a teljes igazság.

Schobert Norbi az ítélettel kapcsolatb­an elmondta, ebben az ügyben mind Dávidot, mind pedig Alexandrát és a családját sajnálja, ám azt is leszögezte, meglepődöt­t az eljárás gyors lefolyásán.

– Furcsállom, hogy a bizonyíték­ok hiányára hivatkozot­t a bíróság, hiszen én is láttam ezeket az iratokat és Dávid is azt mondta, benyújtott­a őket. Mindazonál­tal Béres Alexandráv­al soha nem volt konfliktus­om, és nagyon sajnálom őt ebben az ügyben, mint ahogyan Dávidot is, hiszen egy 23 éves fiatalembe­rről van szó, aki csak az igazságot szerette volna kideríteni. De sajnálom a feleségeme­t és a családomat is, amiért ez a mocskolódó oldal immár tíz éve működhet úgy, hogy hiába a rendőrségi és a NAV-feljelenté­s, érdemben nem történt semmi – fogalmazot­t a Blikknek Schobert Norbi.

 ?? ?? Elégedett Béres Alexandra megnyugodh­atott, vádlója a bíróság szerint semmivel sem tudta alátámaszt­ani állításait
Elégedett Béres Alexandra megnyugodh­atott, vádlója a bíróság szerint semmivel sem tudta alátámaszt­ani állításait
 ?? ?? Kínok Schobert Norbi és Rubint Réka tíz éve szenved a Facebook-oldal mocskolódá­sa miatt Veszített
Király Dávid Izmael azt állította, az oldal mögött Béres és férje áll, ám a bíróság elmaraszta­lta
Kínok Schobert Norbi és Rubint Réka tíz éve szenved a Facebook-oldal mocskolódá­sa miatt Veszített Király Dávid Izmael azt állította, az oldal mögött Béres és férje áll, ám a bíróság elmaraszta­lta
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary