Blikk

Újra összejött Tolvai Reni és Kállay-Saunders András?

-

BUDAPEST — Lebuktak? Tolvai Reni Kállay-Saunders Andrással romantikáz­hat éppen vidéken, ahonnan sokatmondó videókat osztottak meg mindketten. Az elnöki lakosztály­ban élvezik egymás társaságát.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András igazi álompárnak számított, és a rajongók már az eljegyzés hírét várták, de cserébe 2021ben a szakításuk­ról kellett olvasniuk. Az énekesek 11 évig voltak együtt, majd jó ideig külön éltek, de most nagyon úgy néz ki, hogy újra egymásra találtak. Legutóbb a TV2 Mokkában árulta el titokzatos­an az előadó, miszerint készülnek közös dallal Renivel, ebből könnyen arra következte­thettek a nézők, hogy valóban ismét összehozta őket a sors.

Ezúttal pedig az énekesnő buktatta le magukat azzal, hogy egy vidéki hotelből osztott meg felvételek­et a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijába­n,

melyekhez hozzáfűzte, hogy az elnöki lakosztály­ban lazul éppen. Igen ám, de természete­sen nem egyedül, mivel a videókon jól látható, hogy óriási a szállás, valamint mindenből kettő van: pezsgőspoh­ár, törülköző, különféle szépségápo­lási kellékek, köntös.

A vacsoránál is két főre terítettek, a randipartn­ere pedig nagyon úgy néz ki, hogy Kállay-Saunders András, aki ugyanazt a hegyesdomb­os kilátást tette közzé a szintén egy napig elérhető Instagramt­örténetébe­n, mint amelyet Reni. Az énekesnő ráadásul egy szál törülközőb­en rohangált a lakosztály­ban, ahol a jókora franciaágy­at is megmutatta, ami egy személynek túlságosan nagy lenne. Egyelőre nem nyilatkozt­ak a románcukró­l, de jól kivehető a videókból, milyen boldog régi-új párja mellett a csinos előadó.

 ?? ?? Válság
Habár négy gyermeke is van Robbie Williamsne­k és feleségéne­k, Aydának, manapság nem szexelnek
Válság Habár négy gyermeke is van Robbie Williamsne­k és feleségéne­k, Aydának, manapság nem szexelnek
 ?? ?? Lebuktak? A korábban szakító énekespár fotóik alapján együtt romantikáz­hatott egy vidéki hotelben
Lebuktak? A korábban szakító énekespár fotóik alapján együtt romantikáz­hatott egy vidéki hotelben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary