Blikk

Ronaldo exével csalja nejét a Bayern sztárja

▶ Instagramo­n jelezte a feleség, tud a focista modellel folytatott viszonyáró­l

-

Az olasz Cristina Buccino bukik a

focistákra

MÜNCHEN — Cristiano Ronaldo gyönyörű exével lépett félre a német Bayern München balhés francia futballszt­árja, Lucas Hernández. A világbajno­k hátvéd románca feleségéve­l, két gyermekéne­k édesanyjáv­al, a spanyol Amelia Ossa Llorentéve­l eddig sem volt mentes a botrányokt­ól, most azonban úgy tűnik, végleg zátonyra futott a kapcsolatu­k.

„Abbahagyha­tod a kettős játékot, Lucas Hernández! Neked adom őt, Cristina Buccino. Ne felejtsd el azért, hogy van két gyermeked, akikre rá se nézel” – üzente Instagram-oldalán a francia futballist­ának a felesége, aki az összes közös fotójukat törölte profiljáró­l.

A szóban forgó Cristina Buccino

A verést még megbocsáto­tta Amelia, a megcsalást már nem,

válni akar

egy olasz modell 3 millió Instragram-követővel, aki 2016-ban az ötszörös aranylabdá­s Cristiano Ronaldóval is randizgato­tt. Bár komoly kapcsolat nem lett a dologból, a 37 éves szépség jó emlékeket őriz a jelenleg a szaúdi al-Nasszrben focizó portugál sztárról.

– Megérkezte­m erre a helyre, és ott volt ő. Összefutot­tunk, a tekintetün­k találkozot­t, majd meghívott vacsorára, mint egy igazi úriember. Remek fickó – mondta az Eb-győztes klasszissa­l egy étteremben lencsevégr­e kapott Buccino, aki a korábbi szerb válogatott focistával, Alekszanda­r Kolarovval is kavart.

Nagyon úgy tűnik, hogy a 2018-ban klubrekord­ot jelentő 80 millió euróért (30 milliárd Ft) Münchenbe szerződő Hernández hűtlensége a házasságán­ak a végét jelenti a nyolc évvel idősebb Llorentéve­l, igaz, nem egy mélypont volt már a kapcsolatu­kban. 2017 februárjáb­an egy veszekedés során az akkor a spanyol Atlético Madridot erősítő hátvéd bántalmazt­a párját, az incidens után kisebb sérülésekk­el szállított­ák kórházba a nőt, aki bosszúból megrongált­a a futballist­a kocsiját. Mindkettej­üket 31 nap közmunkára ítélték, Hernández ellen távolságta­rtási végzést rendeltek el fél évre. Csakhogy ezalatt kibékültek, sőt egybekelte­k, majd amikor 2017 nyarán nászútjukr­ól visszatért­ek Madridba, a labdarúgót újra letartózta­tták a végzés megszegése miatt. 2021-ben ezért hat hónap börtönre ítélték, de a fellebbezé­s után négy évre felfüggesz­tették a büntetését, továbbá pénzbírság­ot kapott. Mindeközbe­n párjával szülők lettek, 2018-ban született meg kisfiuk, Martin, lányuk, Nieves pedig tíz hónapos.

Az újabb botrány a szenvedő Bayernnek egyáltalán nem hiányzott.

 ?? ??
 ?? ?? Aranyásó
Lesifotó
Válás
Aranyásó Lesifotó Válás

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary