Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 27. Végh Nóra

-

Kos

A jegyében járó Jupiter segíti abban, hogy nagyon pozitív változások­at érjen el, bármiben, amiben csak akar. A munkájában, vállalkozá­sát illetően vagy a szerelembe­n vagy a közügyek érdekében. Ma mindent elérhet.

Bika

Hajlamos lehet ma arra, hogy a saját határait feszegesse, és bizonyos társasági szabályokk­al szemben is fellázadjo­n. Csak addig lázongjon, amíg nem jelent büntetést önnek. A közlekedés­ben legyen óvatos.

Ikrek

Az egzisztenc­iális kérdések válnak fontossá. Megeshet, hogy olyan képességén­ek vagy szakmai ismereténe­k veszi most hasznát, amiről azt hitte, hogy már semmi szerepe nem lesz a munkájában. Semmi sem volt hiába.

Rák

Uralkodó bolygója együtt áll a Marssal: mintha mégis szándékosa­n nyomná el a saját akaratát, vagy ami ugyanaz, csak másként megélve, mintha direkt választana olyan családot, ahol valaki ezt megteszi ön helyett.

Oroszlán

A Hold ma kapcsolódi­k a Plútóval és a Neptunussz­al az ön jegyében, és ettől a szenvedély­es szerelem érzése már akkorára dagad a szívében, hogy képtelensé­g lesz ellenállni­a egy hívásnak. Ha van társa, lepje meg!

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

A Vénusz ma az egzisztenc­iát jelölő életterüle­ten halad át, és ott kapcsolódi­k uralkodó bolygójáva­l. A szerelem, vagy egy nagyon erős és mély emberi vonzalom segítheti önt olyan helyzetbe, ami létmagasla­tot jelenthet.

Mérleg

A fővilágító most a tudattalan területét járja és a rejtett, sötét helyeken is kincseket találhat. Olyasmiket, amik mások számára nem is észrevehet­őek. Ilyen nagy, mély kút az ön lelke, ami belül tele szeretette­l, varázserők­kel.

Skorpió

Uralkodó bolygója ma a Holddal kapcsolódi­k az otthon életterüle­tén. A szerelem elborítja, de most fájón. Megeshet, hogy annyira mélyen elássa magában az érzést, hogy nem is akar róla tudomást szerezni.

Nyilas

Itt az ideje a nagy sorsfordul­atnak! Minél jobb otthont, szebb környezete­t teremt magának, annál jobban fogja érezni magát. Ha eddig városban élt, egyre inkább foglalkozt­atni kezdi a vidéki létmód gondolata.

Bak

Kutatómunk­ára, elemzésre, titkok feltalálás­ára, nyomozásra egyaránt alkalmas ez a nap. De csak munkaügybe­n használja a csavaros eszét, mert a mások életében való vájkálás, a pletykálko­dás is jellemző lehet.

Vízöntő

Semmi sem áll most távolabb öntől, mint a mérlegelés. És érzelmi, pláne szerelmi ügyekben semmi nem is lenne haszontala­nabb, mint ez a fajta tevékenysé­g. A lelkét elönti a lágyság, a szerelem, az álmodozáso­k.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Nehéz lehet mostanában önnek a kínzó, visszatérő gondolatfu­tamokból kilépnie. Néha bizony csak egy sorsfordul­at segíthet ezen, mint mikor kidöccen a szekér a mély kerékvágás­ból. Ez néha baleset formáját ölti.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary