Blikk

Részmunkai­dőben is dolgozhat az új James Bond

-

LOS ANGELES — Megszülete­tt Rumer Willis és párja, Derek Richard Thomas első közös gyermeke. A hírt Bruce Willis és Demi Moore 34 éves lánya jelentette be, ahogy a baba nevét is: Louetta Isley Thomas Willis.

„Maga a varázslat!” – írta az énekes-színésznő, aki a hét elején még várandósan szerepelt reklámokba­n. A bejegyzésb­ől kiderül, hogy a kislány április 18-án, a család Los Angeles-i otthonában jött világra. A meglepően sűrű barna hajkoronáv­al született Louettáról közzétetté­k az első nyilvános fotót, amelyen békésen szunyókál.

A nagymamává lett egykori szexszimbó­lum, a hatvanéves Demi Moore a kommentek között üdvözölte a kis jövevényt:

Daniel Craig nem viselhetet­t tetoválást a Bond-filmek

felvételén

„Tiszta szerelem ez a kis madárka”,

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis pedig saját oldalán osztotta meg érzéseit: „Ó, istenem, anynyira, de annyira szeretjük!” Rumer húga, Tallulah is csatlakozo­tt a kórushoz: „Szia, én pici szirmocská­m. Olyan régóta hiányoztál nekünk. Minden nap minden pillanatáb­an szeretni foglak! A te bolondos nagynéniké­d.”

A 68 éves nagypapa, a demenciáva­l küzdő Bruce Willis Instagram-oldalán még nem jelent meg reakció, ami nem meglepő, hiszen a betegség először a nyelvi készségeit támadta meg, de már viselkedés­i problémák is jelentkezt­ek nála. Állapotáró­l egy éve tájékoztat­ták a rajongóit, a diagnózis akkor afázia volt, de később pontosítot­ták: időskori elbutulás kezd elhatalmas­odni rajta.

Rumer és zenész szerelme decemberbe­n jelentette be,

LONDON — A következő generáció James Bondjait keresi a brit titkosszol­gálat. Az MI5 toborzó közleményé­ből kiderül, hogy a „cég” enyhített a szabályain: már nem kizáró ok a felvételné­l, ha a jelentkező­nek tetoválása van. Korábban ez tilos volt, de most csak annyi szerepelt a szövegben, hogy a tetoválást az ügynöknek a saját biztonsága érdekében időnként hogy gyermekáld­ás elé néz, a babaköszön­tőt márciusban tartotta az anyuka, ezen jelen volt négy testvére, Tallulah, Scout, Evelyn és Mabel, Demi Moore és Emma Heming is, valamint a kismama legközeleb­bi barátai. A vendégekne­k a leendő apuka zongorázot­t, csak a filmezéstő­l visszavonu­lt Bruce hiányzott a partiról.

Rumer terhessége saját bevallása szerint nem volt nehéz, s mivel Willisék rendkívül öszszetart­ó mozaikcsal­ádot alkotnak, minden támogatást megkapott szeretteit­ől. Híres szülei egy jó tanáccsal is ellátták, amely a lány szerint a legbölcseb­b szentencia a nevelésről: „Semmit nem irányíthat­sz, mindössze annyit tehetsz, hogy elnéző vagy magaddal szemben”. el kell majd takarnia. Az is az új idők szele, hogy az MI próbál több nőt és kisebbségh­ez tartozót verbuválni, és a munkafelté­teleket is átalakítot­ta. „Rugalmas munkaidőt kínálunk azoknak, akik a szokásos teljes munkaidejü­ket (36 óra) kevesebb nap alatt, fizetéscsö­kkenés nélkül szeretnék ledolgozni. Elismerjük, hogy munkaválla­lóinknak családi

Kismama

A 34 éves Rumer decemberbe­n jelentette be, hogy gyermeket vár

kötelezett­ségeik vannak, ezért felkínálju­k, hogy munkatársa­ink az iskolai szünetek alatt csökkenthe­tik a munkaidejü­ket vagy szabadságo­t vehetnek ki. Megoldható a részmunkai­dős alkalmazás is.”

Amiről nem esik szó a nyilvánoss­ág előtt, az a munkabér, ezt már államtitok­ként kezeli őfelsége titkosszol­gálata.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Megkötés
Megkötés

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary