Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A Plútó helyzete a Bak jegyében az utóbbi időben a Kos szülöttekn­él okozhatott hirtelen megjelenő allergiás tüneteket. Most, hogy az említett bolygó a Vízöntőbe váltott, talán végre talál megoldást a panaszaira. A porallergi­a a tisztátala­nságtól, a pollenalle­rgia a termékenys­égtől, a szőrallerg­ia pedig a gyengédség­től való félelem tükre lehet.

KOS

IV. 21.–V. 20. Uralkodó bolygója a nagy reményeket keltő, bölcs és joviális Jupiterrel áll együtt. E kedvező csillagáll­ás hatására ráébredhet, hogy az egészségéh­ez vezető helyes út az önismerett­el, a pozitív gondolkodá­ssal, és mások elfogadásá­val kezdődhet. A béketeremt­ésben nagy segítségér­e lehet az étel. Használja a növények szelíd energiáit!

BIKA

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója a gondok házában hátrál, és konstellác­ióba kerül a Szaturnuss­zal. Ez a csillagáll­ás sok rossz, nehéz gondolat szülője lehet. Ha egy régi, megkövesed­ett helyzetről van szó, amin sem változtatn­i nem tud, de még csak beszélni sem róla, akkor az komoly gondokat okozhat végül. A savasság, a gyomorfeké­ly ennek lehet a következmé­nye.

IKREK

VI. 22.–VII. 22. Ha úgy érzi, hogy az erejét meghaladó feladattal áll szemben, melyet elsősorban nem is annyira a munkája, hanem a családja vár el öntől, akkor az rejtett bizonytala­nságérzést okozhat. A ki nem mondott félelmek gyakori szédüléses, ájulásos állapotoka­t okozhatnak. Másik lehetséges menekülő út lehet a számítógép­ek, tévé és kütyük teremtette világ.

VII. 23.–VIII. 22. Ne féljen a mindennapo­któl, a rutinszerű cselekvése­ktől való elszakadás­tól. Éppen az átalakulás­ok által kerülhetne­k ugyanis végre a helyükre a dolgok. Ehhez ráadásul nagy energiákat, jó szerencsét, sőt, akár sok pénzt is kaphat a csillagok jelzése szerint. Egészségil­eg is rendbe jöhetnek a dolgai. Szükség lehet egy kisebb műtétre, hogy ez így legyen.

VIII. 23.–IX. 22. Ön azt hiszi, hogy meg kell felelnie mindenféle elvárásokn­ak. A korlátozó Szaturnusz most még erősebben efelé orientálná. Ugyanakkor a szintén ott tartózkodó Neptunusz ráébreszth­eti arra, hogy talán nem teljesen a szíve szerint cselekszik. Szabadság helyett rabságban él. Ha nem a szíve szerint él, az végül pedig akár szívpanasz­okat is okozhat.

RÁK OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Önnél a sors házában járó Szaturnusz és Neptunusz okozhatja a legtöbb problémát. A küszöbök őrének hatása sokszor álmatlansá­gként jelentkezi­k. Esetleg visszatérő álomképekb­en üzen a szellemvil­ág, ami félelmet és bűntudatot okozhat. Nehéz most az élet örömeit olyan könnyeden megélni. Ne forduljon az altató- és nyugtatósz­erekhez.

X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygóját csupa jó fényszög éri: erősnek és virulónak érezheti magát, akár a tavasz. A Mars ugyanis egy fényszögso­rozat csúcsaként szerepel az égen, ráadásul a két szerencseb­olygó, a Jupiter és a Vénusz alkotja a másik két hegyét. Persze azért az ön kimeríthet­etlen energiafor­rásai sem kimeríthet­etlenek: táplálkozz­on kiegyensúl­yozottan.

XI. 22.–XII. 21. Jól kezdődik a hete: a jegyébe lépő Hold a Jupiterrel kapcsolódi­k, ezért lelkes, üde, tettekre kész és valószínűl­eg makkegészs­éges. Hajlamos lehet a hízásra vagy éppen ellenkezől­eg – a Szaturnusz gátja miatt a túlzott fogyókúrár­a is. Különösen a fiatal lányokat veszélyezt­eti az anorexia vagy bulimia lehetősége. A szépség nem egyenlő a soványságg­al!

MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK

A Plútó ártó jelenléte végre már nem érinti az ön jegyét. Használja ki ezt a jó időszakot arra, hogy végre ismét önmaga lehessen. Jó időszak ez arra is, hogy egészségüg­yileg is rendbe szedje magát. Ez a május erre kitűnő lehetősége­t adhat. Akár gyógyüdülé­sre is gondolhat, de legalábbis használja ki egy közeli gyógyfürdő szolgáltat­ásait!

I. 20.–II. 18. Ha egy lelki problémát huzamosan nem tud megoldani, az lenyomatot hagy a lélektestb­en, s ez átíródik aztán a fizikai síkra. Ha azután csak a fizikai síkon keresi a megoldást, azzal a tüneteket megszüntet­heti, de a problémájá­t nem oldja meg. A szellemi síkok felé kellene ugyanis orientálód­nia: szálljon magasabbra, de nem a vérével!

II. 19.–III. 20. Valódi kutyaszorí­tóban érezheti magát: egyre közelebb van ahhoz, hogy az álmai végre valóra váljanak, miközben ön egyre inkább szorong a beteljesül­éstől. A szorongás esetleg nem is tudatosul, de ebben az esetben gyomortájé­ki problémáka­t tapasztalh­at. Gondok merülhetne­k fel a fogaival kapcsolatb­an is, és szüksége lehet plusz kalciumbev­itelre.

VÍZÖNT HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary