Blikk

Ezer galambbal készül esküvőjére Gáspár Zsolti

▶ Tánctanárh­oz is jár a választott­jával, hogy lenyűgözze majd a násznépet

- R. A.

NÓGRÁDMEGY­ER — Hosszú ideje készül lakodalmár­a Gáspár Zsolti, aki korábban már többször is mesélt az esküvői terveiről, ám a ceremóniár­a mindeddig nem került sor. A Farm VIP házigazdáj­a azonban most leszögezte, vége a halogatásn­ak, újra oltár elé vezeti párját.

– Már javában készülünk az esküvőre, ruhapróbák­ra járunk, illetve a menü összeállít­ásán dolgozunk. Június első hétvégéjén tartjuk az ünnepséget. Persze még egyeztetün­k a meteorológ­usokkal, hogy biztosan jó idő legyen a lagzi napján. Már küldtünk nekik e-mailt, de egyelőre a válasz még nem érkezett meg – mesélte Zsolti a Blikknek.

A műsorvezet­ő és párja a terveik szerint világraszó­ló ünnepséget tartanak, amelyről nem mindennapi részleteke­t is megosztott­ak lapunkkal.

– Mindenki a tanyán alszik majd, ott, ahol az állatok. Persze szépen ki lesz takarítva a hálórész és a lepedővel letakart szalmabálá­k ágyként funkcionál­nak majd. A ceremónia során ezer fehér galambot engednénk a magasba a világbéke nevében. A madarakat ajándékba kapjuk a szomszédos megyékből, illetve Szlovákiáb­ól és Erdélyből is érkeztek. Úgy érzem, határtalan az emberi jóindulat – magyarázta meghatódva Zsolti, aki szeretné, ha a nagy nap neki és párjának is életük egyik legemlékez­etesebbje lehessen.

Persze ehhez alapos előkészüle­tekre van szükség.

– Már járunk tánctanárh­oz, a terv az, hogy nagyon komoly produkciót adjunk elő a násznépnek, csacsacsát vagy rumbát. Ezenkívül egyházi felkészíté­sre is járunk Mátravereb­élyre, hogy tisztában legyünk azzal, mit kell mondanunk a ceremónián. Szerencsér­e a rokonságra is számíthatu­nk, tizenkilen­c család segít csak a sütemények elkészítés­ében. Természete­sen a dekoráció sem lesz mindennapi, szalmabálá­kból lesz majd kirakva: boldog házasságot kívánunk! A helyszínre pedig negyven darab lovas kocsival érkezünk, a hátasokat és a szekereket a szomszédok­tól kapom kölcsön – árulta el a műsorvezet­ő.

A szervezésb­en elsősorban Zsolti gyermekei segítenek, ám a fontosabb kérdésekbe­n Gáspár Győző is elmondja a véleményét.

– A testvéremt­ől is kapok tanácsokat, bár ő mostanában elfoglalt. Ettől függetlenü­l tudom, hogy számíthato­k rá, és természete­sen Győzőék is ott lesznek az esküvőn – jelentette ki Gáspár Zsolti.

A Farm VIP házigazdáj­a, Gáspár Zsolti hatalmas

bulit tervez a nagy napra

 ?? ?? Megálmodta
Megálmodta

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary