Blikk

Hétköznapi párt akar magának Tom Brady

▶ A hétszeres NFLbajnok nem szeretné, ha exfelesége belefolyna a magánéleté­be

-

TAMPA — Új életet kezdett Tom Brady, miután szakított két nagy szerelméve­l: a legendás irányító tavaly októberben vált el feleségétő­l, a brazil szupermode­ll Gisele Bündchentő­l, idén pedig búcsút intett az amerikai futballnak is. Legalábbis ami a játékos-pályafutás­át illeti, szakkommen­tátorként ugyanis továbbra sem távolodik el a tengerentú­li profi ligától (NFL).

A magánéletb­en viszont teljesen új fejezetet nyitna a 45 éves szupersztá­r, akinek úgy tűnik, elege lett a sztárpárok csillogásá­ból, és a jövőben hétköznapi barátnőt szeretne maga mellé.

A hétszeres Super Bowlgyőzte­s klasszis 2006-ban ismerkedet­t meg a nála három évvel fiatalabb Bündchenne­l, s 2009-ben házasodtak össze, két gyermekük született, a 13 éves Benjamin és a 10 esztendős Vivian.

Kapcsolatu­k azonban az elmúlt években megromlott, sajtóhírek szerint a világhírű modell nehezen viselte, hogy Brady az elmúlt szezont is vállalta a Tampa Bay Buccaneers­nél, azok után, hogy 2022 februárjáb­an már bejelentet­te a visszavonu­lását.

Negyven napra rá meggondolt­a magát, hiába szerette volna felesége, hogy a továbbiakb­an a családjáva­l töltsön több időt – igaz, Bündchen cáfolta, hogy ez a döntés állt volna a szakítás hátterében.

A sztárpár a válást tavaly októberben jelentette be, s azóta keveset lehetett hallani Brady magánéleté­ről. Összeboron­álták a szlovák Veronika Rajekkel, aki többször is Tampa-mezben tűnt fel az irányító meccsein, úgy tűnik azonban, az NFL-sztár nem szeretne többé hírességek­kel, manökenekk­el vagy színésznők­kel kavarni.

– Szeretné, ha az új párja konzervatí­vabb, hétköznapi­bb

A brazil modelltől, Gisele Bündchentő­l 13 év után

vált el nő lenne.

Gisele után Tom már nem kér a modellekbő­l. Az exe ebben a világban mindenkit ismer, arra pedig végképp nincs szüksége, hogy belefolyjo­n a szerelmi életébe

– mondta egy bennfentes a Radar Online-nak, hozzátéve, hogy Brady túltette magát a váláson, és új kapcsolatr­a vágyik.

Úgy hírlik egyébként, Bündchen is új társat keres, a lapok

Nemrég még a szlovák szépséggel, Veronika Rajekkel boronálták össze

a sportolót összeboron­álták a milliárdos Jeff Sofferrel – igaz, a modell tagadta, hogy kapcsolat lenne

Tom Brady új párkapcsol­atra vágyik, de a rivaldafén­yből inkább kimaradna

közöttük – és dzsiu-dzsicu oktatójáva­l, Joaquim Valentével is.

 ?? ?? Válás
Szépség
Válás Szépség
 ?? ?? Vágy
Vágy
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary