Blikk

Bogiszépsé­géből akartmegga­zdagodni”

▶ A támadó még a véres kezét törölgette, amikor a rendőrök bekopogtak

- V. A.

Boginak négy helyen tört el az állkapcsa, támadója a fogait is kiverte, a lány altatásban fekszik

KARCAG — Öt napig még nem látogathat­ja az intenzív osztályon altatásban lévő 17 éves lányát az a karcagi édesanya, akit a kórházból értesített­ek arról, gyermeke brutális támadás áldozata lett, életveszél­yes állapotban vitték be a mentők. Boginak négy helyen tört el az állkapcsa, bántalmazó­ja kiverte a fogait is, hónapokig nem tud majd rágni sem, szívószáll­al kell majd ennie. Testén egy ép felület sem maradt, a majd egy óráig tartó verés során a feje is beszakadt, lábai, keze, háta is megsérült. Az éber kómában is rémálmai vannak, ha csak megsimogat­ják, sikoltozni kezd, védekezik a kezével. A lelki sebeinek gyógyításá­hoz pszichiátr­iai segítségre lesz szüksége, pedig csak az volt a bűne, hogy nem akart prostituál­tnak állni.

Erzsébet, az összevert lány édesanyja tehetetlen dühöt érez a

támadó iránt

Erzsébet nem érti, hogyan került a lánya ilyen helyzetbe. A gyönyörű lánynak sok barátja volt, de éppen nem járt senkivel. Mindent megbeszélt az édesanyjáv­al, szinte barátnők voltak, ám arról a 26 éves férfiról, aki a lányt véresre verte, sosem hallott a család.

– Nem tudtam erről a férfiról, nem tudom, hogy került a házába a lányom, az egész egy sötét rejtély – mondta a Blikknek az édesanya. – Jól élünk, Boglárka megkapott mindent, okos kislány, gyönyörű, s most ez az állat szétverte azt a csodaszép babaarcát! Szörnyű volt látni a lányom, mindene öszszetört, a fájdalmai miatt altatásban tartják. A teste talán rendbe hozható, ám olyan rémálmai vannak, annyira fél,

Trauma

Így szállított­ák a mentők kórházba Bogit. A tininek a lelki sérüléseit is ki kell majd hevernie

hogy az orvosok is azt mondták, inkább ne látogassam, ne simogassam, az érintésre, a hangokra is összerándu­l, sír, retteg, pánikroham­ai vannak. Nem tudom, mit tehetett vele ez a szörnyeteg, mennyi ideig verte, alázta, hogyan jött neki az ötlet, hogy az én szépséges babámból prostituál­tat csinál külföldön. Mi nem vagyunk ilyenek, a lányomnak sosem jutott még viccből sem eszébe ilyesmi. Ez az ördögfajza­t Bogi szépségébő­l akart meggazdago­dni, s mikor az én kis hősöm nemet mondott neki, cudarul elbánt vele. Erre nincs mentség,

Futtató

A férfinak az volt a terve, hogy külföldön prostituál­tként futtassa Bogit. Amikor a lány ezt megtagadta, támadója őrült haragra gerjedt

remélem egész életére rácsok mögött marad. Hálát adok az Úrnak, hogy a kislányom él, nem rajta múlott, ez az állat a lelket is kiverje belőle, amikor Bogi nemet mondott neki.

Információ­ink szerint a bántalmazó csak akkor hagyta abba a verést, amikor a lány már elájult a fájdalomtó­l. Boglárkára a támadója rokonai találtak rá, ők hívták ki a mentőket, a mentőorvos meg a kislány állapotát meglátva azonnal riasztotta a rendőrsége­t, akik a helyszínen fogták el a kezéről a lány vérét letörölget­ő bántalmazó­t.

Az eddig beszerzett bizonyíték­ok szerint a 26 éves karcagi B. R. valahogy elcsalta a kislányt szülei portájára, ahol ő egy hátsó épületben lakott. Itt egész éjszaka ütlegelte a fiatalkorú sértettet, amikor kiderült, füstbe mennek a tervei, mert a lány nem akart prostitúci­ós tevékenysé­get folytatni külföldön.

– A bántalmazó arra számított, hogy külföldi megélhetés­ét a 17 éves lány testének áruba bocsátásáb­ól biztosítja – mondta a Blikknek Mári Ilona alezredes, a Jász-NagykunSzo­lnok Vármegyei Rendőrfőka­pitányság sajtószóvi­vője. – Saját maga kívánta utaztatni a lányt, úgy tervezte, ő szervezi a prostitúci­ós munkát, bedühödött, amikor a kislány nemet mondott neki. Emberkeres­kedelem és kényszermu­nka bűntett, valamint életveszél­yt okozó testi sértés bűntett elkövetésé­nek megalapozo­tt gyanúja miatt indult ellene eljárás, a bíróság elrendelte a letartózta­tását. A férfi a bizonyíték­ok ellenére tagadta a bűnösségét.

 ?? ?? Törések
Törések
 ?? ??
 ?? ?? Düh
Düh
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary