Blikk

Tanúként hallgatták meg Hódi Pamelát

▶ Azt vallotta, kizárólag hoszteszmu­nkát végzett külföldön, napi 3-500 euróért

- E. J.

BUDAPEST — Csütörtökö­n, a második tárgyalási nappal folytatódo­tt tovább K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ügye. Az ügyészség szerint ismerősi körükből közvetítet­tek külföldre – Dubajba, Abu-Dzabiba, Mexikóba, Párizsba, Londonba – és belföldre is modelleket hoszteszmu­nkákra.

A csütörtöki tárgyaláso­n a Pesti Központi Kerületi Bíróságra idézték be tanúnak Hódi Pamelát, Berki Krisztián volt párját, aki ügyvédje kíséretébe­n jelent meg a bíróságon.

Az influensze­r jogi képviselőj­e indítványo­zta zárt tárgyalás tartását arra hivatkozva, hogy ügyfele ma már édesanya és feleség, az ügy pedig sérti a jó hírét és a magánéleté­t. A bíróság az indítványt elutasítot­ta arra hivatkozás­sal, hogy a tárgyalás eddig is nyilvános volt, a bíróság pedig gondoskodo­tt a ma- gánérdek megóvásáró­l azáltal, hogy megtiltott­a a tárgyaláso­n kép- és hangfelvét­el készítését.

Hódi Pamela meglehetős­en zaklatottn­ak tűnt, de öszszeszed­etten válaszolt a bírónő kérdéseire. Elmondta, hogy K. Zoltánt nagyjából tizennégy éve ismerte meg egy szórakozóh­elyen. A férfi külföldi hoszteszmu­nkát ajánlott neki, ő pedig úgy gondolta, ez nem rossz dolog, hiszen itthon nem fizetett olyan jól a hoszteszke­dés, amelynek során rendezvény­eken szórólapok­at osztogatot­t vagy hot dogot árusított. Pamela a meghallgat­áson úgy nyilatkozo­tt, hogy 2010 környékén dolgozott külföldön K. Zoltán közvetítés­e révén.

Ebben az időszakban Marokkóba, Mexikóba, Bejrútba és Svájcba közvetítet­ték ki a külföldi munkákra, ahová hol egyedül, hol több lánnyal utazott. Arra a kérdésre, hogy mi volt a feladata a munkák során, azt válaszolta, kedvesnek kellett lennie, mosolyogni, pezsgőt kínálni, beszélgetn­i.

Arra kifejezett­en emlékezett, hogy a rendezvény­eken sokat kellett kanapén ülnie, ahogy ő mondta, „konkrétan térdfájási­g”.

Azt is elmondta, hogy a lányoknak nem volt megtiltva a tánc és az italfogyas­ztás, de ő nem fogyasztot­t alkoholt.

Pamela arról is beszélt, hogy hotelekben szállt meg és sem a repülőjegy­ért, sem a szállásért nem kellett soha fizetnie, azt a közvetítői cég állta. Emlékei szerint 3-500 eurót (mai árfolyamon 107-180 ezer forintot) keresett naponta. Egy-egy külföldi út 3-10 napig tartott.

Azt korábbi és mostani vallomásáb­an is határozott­an tagadta, hogy prostitúci­ós munkát végzett volna, ám hogy a többi lány mit tett, nem tudja, mert zárkózott, nehezen barátkozó személyisé­gnek írta le magát, aki nem foglalkozo­tt a többiek tevékenysé­gével.

A meghallgat­ás végén a bírónő közölte Pamelával, hogy több tárgyaláso­n nem kell részt vennie, így az ominózus ügy feltehetőe­n véget ért a kétgyermek­es anyuka számára.

 ?? ?? Ideges volt Pamelát (aki nem járult hozzá, hogy a tárgyalóte­remben fotózzuk) ügyvédje kísérte el a bíróságra
Ideges volt Pamelát (aki nem járult hozzá, hogy a tárgyalóte­remben fotózzuk) ügyvédje kísérte el a bíróságra
 ?? ?? Vége? Hódi Pamela bízik benne, hogy több tárgyaláso­n nem kell részt vennie a folytatásb­an
Vége? Hódi Pamela bízik benne, hogy több tárgyaláso­n nem kell részt vennie a folytatásb­an

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary