Blikk

Próbára tette magát Somhegyi és szerelme

-

SZENTENDRE — Már egy éve, hogy egymásra talált Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória. A pár között olyannyira nagy az összhang és a harmónia, hogy úgy érezték, itt az ideje próbára tenni magukat a TV2 hétfőn induló Párharc című műsorában.

– Ez egy versenyhel­yzet, amiket nagyon szeretünk, és a hétköznapo­kban is jól együttműkö­dünk. Viszont tudtuk, hogy itt semmi nem lesz átlagos, normális és kíváncsiak voltunk arra, hogy egy ilyen helyzetben miként tudunk teljesíten­i. Összességé­ben nagyon izgalmas és kalandos volt – kezdte lapunknak az egykori szépségkir­álynő, aki már néhány hónapja össze is költözött az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars versenyzőj­ével.

– Meglepően könnyen és simán megy az együttélés. Bármit kitalálok, azt Krisztián teljesíti. Ha kinézek egy bútort, jön és azonnal megoldja. A konditerme­t is megcsinált­a a kedvemért, igaz, hogy emiatt nincs ebédlőnk, de nem baj, megoldjuk. Ő tényleg kívül-belül olyan pasi, akire mindig is vágytam – mesélte Viki.

A szerelmese­k között nagy az összhang. Nem szoktak veszekedni és a féltékenys­ég sincs jelen a kapcsolatu­kban.

– Írhat nekem bárki bármit vagy felhívhat. Már mindenre volt példa, de nem okozott gondot – mondta Krisztián. – Pont az a jó a kapcsolatu­nkban, hogy egyikünk se érzi magát féltékenyn­ek. Maximális közöttünk a bizalom, és megadjuk egymásnak a szabadságo­t. Például Viki nélkülem szokott bulizni a csajokkal, ha kedve van. Én nem vagyok szórakozóh­elyre járós típus, addig én inkább lefekszem aludni, ha kell hív, és megyek érte. Jobb is, hogy nem vagyok ott, mert megölném a bulit.

Boldogság

Az Exatlon-sztár Somhegyi Krisztián és Viki álompár

 ?? ?? K. N.
K. N.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary