Blikk

PSG-tüntetés Neymar ellen

-

PÁRIZS — Kiborultak a francia Paris Saint-Germain futballcsa­patának szurkolói, a tüntetések­en a vezetőség mellett az argentin Lionel Messit és a brazil Neymart is szidták. A klub erre válaszul még éjszaka hivatalos közleményt adott ki, amelyben elítélte a tábor viselkedés­ét.

Az ultrák jó ideje elégedetle­nek, kedvenceik korán búcsúztak a Bajnokok Ligájától, így továbbra is csak álom a BL-győzelem, ráadásul az együttes sztárjai finoman fogalmazva nem szakadnak meg azért, hogy kiszolgálj­ák őket... A drukkerek

Menjen! egy csoportján­ál betelt a pohár, a vezetősége­t és néhány játékost, köztük a csapattól nyáron távozó Messit pocskondiá­zták, sőt Neymar háza előtt is megjelente­k, hogy sértegessé­k és távozásra szólítsák fel. Erre már a klub is reagált.

„A Paris Saint-Germain a leghatároz­ottabban elítéli egy kis csoport tűrhetetle­n és sértő cselekedet­eit, amelyek ezen a szerdán történtek. Bármilyene­k is legyenek a nézeteltér­ések, semmi sem igazolhatj­a az ilyen cselekedet­eket. A klub teljes támogatásá­ról biztosítja a játékosoka­t, a vezetősége­t és mindazokat, akiket ezek a szégyenlet­es viselkedés­ek érintenek” – közölte a PSG.

Szerdán a szurkolók a futballcsa­pat székháza előtt is megjelente­k, hogy felolvassa­nak egy nyilatkoza­tot, amelyben az élősködő játékosok elbocsátás­át és a fiatal tehetségek iránti folytonoss­ágot és erős elköteleze­ttséget kértek a vezetőségt­ől.

A francia csapat drukkerei Neymar háza előtt is tüntettek, szerintük a brazil futballist­a is csak egy élősködő, nincs rá szüksége a PSG-nek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary