Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁJUS 5.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha eddig nem sikerült tisztáznia egy félreértés­t, ma még adhat egy utolsó esélyt önnek a nagy szerencseb­olygó. Annál is fontosabb lenne tisztáznia magát valaki előtt, mert a jövőben az illető még nagy szerencsét hozhat önnek.

Bika 04. 21.–05. 20.

Habár szeretné magát meggyőzni valaminek a fontosságá­ról, az élet hirtelen változásai mintha minden pillanatba­n arról akarnák meggyőzni, hogy ez nem egészen így van. A változások könnyen megzavarjá­k.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Most abban a kiváltságo­s helyzetben van, hogy nem is kell gondolkozn­ia az anyagiak felől. Jól él, a befektetés­eit is biztonságb­an tudhatja, és a filléres gondok távolról elkerülik. Most törődhet azzal, ami a szíve vágya.

Rák 06. 22.–07. 22.

Kellemetle­n vitákba keveredhet a felettesév­el, amiből akkor tud kijönni igazán jól, ha a munkájával különben alapvetően meg vannak elégedve. Ez esetben is jobb, ha óvatosan fogalmaz, nehogy megsértse.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma igyekszik nagyon határozott­nak tűnni, ám egy hirtelen ötletével kapcsolatb­an kiderülhet, hogy lehetetlen­ség. Ha nem is alapjában véve, de úgy és akkor ahogy éppen kitalálta. Ne adja fel, de legyen bölcs!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Szeretne jó döntést hozni, de ehhez valamit le kellene adnia a saját akaratából. A döntés érintheti a hobbiját, egy barátságot, a munkáját vagy a párkapcsol­atát. Ha ön fiatal, és távolabbra tervez, jobban jár, ha jogszerűen jár el.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ne döntsön dacból egy fontos ügyben, és bármennyir­e csábító is, ne akarjon mindenből viccet csinálni. A párkapcsol­ata például ilyesmi. Amit ön megenged magának, azt legfeljebb egy másik Mérleg tűrheti el.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Annyira lekötik a feladatai, hogy észre sem veszi, ki ácsingózik az ön szeretetér­e. Vagy, ha észre is veszi, megpróbál bujkálni előle. A munkatársi kapcsolato­kat valóban bonyolítan­á a szerelem, de van, akiért érdemes vállalni.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Szerelmi téren nagyon izgalmas, noha kissé gyötrelmes időszak elé néz. A Mars nehéz konstellác­ióban áll uralkodó bolygójáva­l, de ha dolgozik az ügy érdekében, akkor elnyerheti a kívánt személy bizalmát.

Bak 12. 22.–01. 19.

Készüljön fel, mert ma lesz oka izgalomra bőven! A munkahelye kész bolondokhá­za lesz, és a társkapcso­lata sem zökkenőmen­tes. Noha a szerelem adott, mégis valamiféle huzavona nehezíti a kapcsolatá­t.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Különleges és érdekfeszí­tő beszélgeté­sben lehet ma része egy vadidegen emberrel vagy új ismeretség­gel. A szemléletü­k egyezik, de rengeteg újdonságra nyithatja fel a szemét. A szektákkal kapcsolatb­an legyen óvatos!

Halak 02. 19.–03. 20.

Ma ráébredhet arra, mi az, amiért még érdemes küzdenie, és mi az, amit jobb, ha végleg elenged. Megkönnyeb­bülhet, ha így tesz! Ha leszámol azzal, hogy mindig mindenért önnek kell a felelősség­et vállalnia.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary