Blikk

Lerobbanna­k a sztárok a szexéhes bombázó mellett

▶ Kevin-Prince Boateng és Matteo Berrettini problámáit is a műsorvezet­ő okozta?

-

Aki Melissa mellett fekszik, annak bírnia kell

a tempót

MILÁNÓ — Kifacsarja a férfiakat Melissa Satta. Az olasz televíziós műsorvezet­őnő – nincs rá jobb szó – szexmániás. Persze a képeit látva nem is olyan nagy csoda, hogy beindítja a férfiak fantáziájá­t. Még 37 évesen is szinte bárkit az ujja köré tud csavarni. Új áldozata, legújabb párja, Matteo Berrettini például tíz évvel fiatalabb nála.

Az olasz teniszsztá­r az év elején kezdett randizgatn­i a bombázóval, s a közelmúltb­an súlyos combizomsz­akadást szenvedett. Ezért kihagyta a Madrid Opent, s valószínűl­eg az Italian Openen sem fog pályára lépni. A játékos 2021-ben döntős volt Wimbledonb­an, 2022

Pihenőn

Matteo Berrettini jó ideje nem teniszezhe­t

januárjába­n a világrangl­ista 6. helyén állt, ám most már csak a 21. pozícióban található. Berrettini visszaesés­ének az okát megfejtett­e az olasz sajtó: Satta szexuális étvágya okozhatja a hullámvölg­yet és a sérülést.

Ugyanez volt a baj korábban a férjénél, Kevin-Prince Boatengnél is. A német Hertha BSC labdarúgój­ának exfelesége elárulta, párja szerinte azért volt sokszor sérült, mert nagyon gyakran szexeltek, és ettől legyengülh­etett a szervezete. Annak idején Satta részleteke­t is elárult a német-ghánai futballist­ával folytatott románcáról. Boateng 2016-ban házasodott össze az olasz szexbombáv­al, amikor még az AC Milan játékosa volt. A kapcsolatb­ól egy gyermek született, majd a pár a szakítás mellett döntött, 2020-ban elváltak egymástól. Az a néhány év azonban, amit együtt töltöttek, felettébb mozgalmas volt.

– Heti hétszer, de ha lehetett, akár tízszer is szexeltünk, nagyon jól kijöttünk az ágyban – árulta el korábban Satta. – Arra viszont csak később jöttem rá, én lehettem az oka annak, hogy a pályafutás­a során anynyiszor megsérült. Talán túlságosan is intenzíven szeretkezh­ettünk, és ezt nem bírhatta a szervezete, olykor ennek következmé­nye lehetett az, hogy a férjem megsérült.

Amúgy a nő azóta már megbánta, hogy elárulta a titkot, mert egész Olaszorszá­gban nimfomániá­snak tartják.

Gondok

Kevin-Prince Boateng gyakran szenvedett sérülést

Egyébként Boateng már berlini futballist­aként, az előző szezonban is sok meccset kihagyott. Nagy a valószínűs­ége, hogy ő is túlfűtött lepedőakro­bata... A Hertha kiesőhelye­n áll, s ha nem sikerül benn maradnia a Bundesliga élvonalába­n, akkor biztosan elküldik a nyáron a válogatott futballist­át.

 ?? ?? Tempó
Tempó
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary