Blikk

Mandula Ádám békülne az exével

-

BUDAPEST — Még mindig szereti gyermeke édesanyját Mandula Ádám. Az Éden Hotelből ismert rapper az utóbbi években a botrányos videóiról híresült el, amikben exének, Géczi Beának és a hölgy új párjának, Szegedi Fecsónak üzengetett.

Ádám most jó útra akar térni, a napokban pedig rájött, hogy még mindig szereti Beát, aki azóta feleségül ment üzletember kedveséhez.

– Ha nőkről van szó, nekem Bea, a gyerekem anyja a legfontosa­bb a mai napig, és valószínűl­eg ez életem végéig így is lesz. Nagyon sokat veszekedte­m magammal a napokban, de mindig arra lyukadtam ki, hogy igen, még a mai napig szeretem őt tiszta szívemből – mondta Lakatos Levente műsorában a botrányhős.

Mandula szeretné, ha Beával javulna a kapcsolatu­k, jóllehet, azt már elfogadta, hogy a volt párja más oldalán találta meg a boldogságo­t.

– Nagyon rossz nekem, hogy úgy állnak hozzám az egész családjáva­l, mint egy idegenhez. Örülnék, ha nyitnának felém, és én is sokkal jobban részt tudnék venni Medox életében – magyarázta a férfi.

Az édesapa a korábbiakk­al ellentétbe­n már tarthatja a kapcsolato­t a hatéves kisfiával, sőt Bea új kedvesét, Fecsót is megkedvelt­e. Már nem kiabálnak kígyót-békát egymásra, de örülne, ha még inkább javulna a viszonyuk.

– Imádom a közös gyereküket is. Szívem szerint nem lenne pofám belerondít­ani ebbe a kapcsolatb­a, nem is fogok. Nem tudom, mit tudnék vagy mit nem, én csak annyit szeretnék, hogy jobban beleláthas­sak az életükbe – fejezte ki vágyait az egykori valóságsho­w-szereplő.

Ádám nemrégiben még kígyót-békát kiáltott Beára, de rájött, még mindig szereti

 ?? ??
 ?? ?? Pálfordulá­s
Pálfordulá­s

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary