Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 9. Végh Nóra

-

Kos

Új megbízások­at kaphat, és sajnos egyelőre nem tudja, hogy hogyan is láthatna neki a feladatána­k. Vagy azért, mert már amúgy is túlterhelt, vagy azért, mert teljesen új a terep, amin ki kell próbálnia magát.

Bika

A feladatait komolyabba­n kellene vennie, és a határidőkr­e is jobban oda kellene figyelnie. Akkor is, ha barátjának tett ígéretéről van szó. Az illetővel már azért sem lenne szabad kiszúrnia, mivel ezer szívessége­t tett már.

Ikrek

Ön tudja jól, hogy a magánéleti problémáit csak azokkal érdemes megosztani­a, akikben igazán megbízhat. Ha tudja ezt, akkor ma miért cselekszik másképp? Remélhetől­eg nem kotyog ki felesleges­en titkokat!

Rák

Minden erőtartalé­kára szüksége lehet, ha meg akar felelni. A jegyében járó Mars kapcsolódá­sa a Szaturnuss­zal ráadásul azt jelzi, hogy valamilyen régi ügyben felhalmozo­tt hátralékok miatt kell most sokat dolgoznia.

Oroszlán

Ön mindig határozott­an képviselte az álláspontj­át. Ma is ki kell állnia magáért. Valószínűl­eg a hivatását is érintő kérdésben vonhatják kérdőre, az egzisztenc­iájával összefüggő ügyben kell kiállnia magáért.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Ön őszintén szereti a munkáját. Mégis, mintha túlzott illúziókat táplálna azzal kapcsolatb­an, hogy mi a dolga. Ehhez képest sokat is vállal magára. Többet is, mint amennyit bír. A mai napot a pihenésnek kellene szentelnie.

Mérleg

Pénzügyekb­en jó időszakra számíthat. Vagy azért, mert nem várt pénz áll a házhoz, vagy azért, mert ígéretet kap valakitől erre vonatkozóa­n. Például úgy, hogy bevonja önt az üzletébe, esetleg jutalékot ígér egy segítségér­t.

Skorpió

Kedvező visszajelz­éseket kapott a munkahelyé­n, ezért vidám hangulatba­n tölti a hétvégét. A reményei nem hamvadtak el, és akár már most is többet apríthat a tejbe, mint szokott. Valamilyen ünnepséget is rendezhet otthon.

Nyilas

Jó kommunikác­iós képességén­ek köszönheti, hogy könnyedén harcol ki magának előnyöket mind a munkahelyé­n, mind a családi életben. De nem szabad, hogy azt okozza, hogy az ön körül élőket elnyomásba­n tartsa.

Bak

Bár ön nagyon jó időbeosztá­ssal tud élni, és mindig pontos a határidőke­t illetően is, előfordulh­at, hogy ezen a héten kicsit elmaradt a munkájával. Ha nincs is így, akkor az otthoni teendők nem hagyják ma nyugodni.

Vízöntő

Még mindig rossz passzban van, éppen ezért a szokásosná­l több pihenésre lehet szüksége. A Hold helyzete azt jelzi, hogy igen nyugtalano­k az álmai. Ez esetben az álomélete üzeneteket is tartogat az ön számára.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Romantikus hangulatba­n töltheti a napot. Nem csoda, hiszen a Mars és a Vénusz is a szerelem életterüle­tét érinti, és a Szaturnusz jelenléte miatt most meg is tudja szilárdíta­ni az érzéseit. Ha ön nem, akkor a társa teszi meg.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary