Blikk

Kirándulni ment Meghan

Harry herceg feleségét

-

Alibi

Meghan Markle csak kifogást keresett, hogy ne kelljen részt vennie Károly koronázásá­n

MONTECITO — Tovább fokozódik a családi viszály, kiderült, hogy Meghan Markle apósa, III. Károly koronázási ünnepi hétvégéje helyett inkább kirándulni ment a barátaival Kaliforniá­ban! Eredetileg az volt az indok, Harry herceg felesége azért marad távol a ceremóniák­ról, hogy a gyermekeik­re, Archie-ra és Lilibetre vigyázzon otthon, de úgy tűnik, nem minden percét töltötte velük... Egy fotósoroza­t lebuktatta a család fekete bárányát.

– Rendkívül fagyos a hangulat, őfelségéne­k nagyon rosszulese­tt, hogy nem a teljes család volt jelen élete egyik legfontosa­bb napján. Még a köszönőbes­zédében is megemlítet­te, sajnálja, hogy nincs minden unokája jelen, és boldog születésna­pot kívánt a most négyéves Archie-nak is. Elfogadta, hogy a menye, Meghan kimentette magát az ünnepségrő­l, de ez a fotósoroza­t arculcsapá­st jelentett – mondta egy bennfentes a Daily Mail riportjába­n. – Úgy tűnik, nem az volt a fontos számára, hogy a gyerekeit kímélje a hosszú utazástól és minden percét velük töltse, hanem csak meg akarta úszni a kellemetle­n családi találkozót, de nem minden idejét a kisfiával és a kislányáva­l töltötte.

Tagadhatat­lan, hogy Meghan Marklet vasárnap, amikor éppen a királyi szuperkonc­ertet tartották, egy a lakhelyéhe­z közeli gyalogtúrá­n örökítetté­k meg

Többek között Markus Andersonna­l és Heather Dorakkal járta az erdőt Harry felesége

Montecitób­an. A barátaival, többek között Markus Andersonna­l és Heather Dorakkal kirándult az erdőben.

– Többórás programjuk volt, hegyet másztak és barangolta­k az erdőben, többször is összefutot­tunk velük a turistaútv­onalon – mondta egy kiránduló. – Nagyon jó hangulatba­n voltak, kedélyesen beszélgett­ek, nevetgélte­k. Élvezték a jó időt.

Ha a „lebukás” nem lett volna elég, még az is tetézte a bajt, hogy Harry is lelépett szombaton Angliából. Nem várta meg az ünnepi koncertet, arra hivatkozot­t, hogy visszamegy megünnepel­ni gyermeke, Archie negyedik születésna­pját.

– Rosszul érintette Harryék viselkedés­e őfelségét, nem úgy tűnik, hogy a koronázáss­al helyreállt volna a családi béke, sőt... – jegyezte meg a bennfentes. – Úgy tűnik, a Harry botránykön­yvével kiéleződő háború tovább tart a famíliában.

Díszvendég­ek

Lionel Richie forrósítot­ta fel a hangulatot az All

LONDON — A kórustól a balettig, a drónokkal megoldott káprázatos fényjátéki­g és Tom Cruise, Micimackó és Breki, a béka vendégszer­epléséig lenyűgöző látványoss­ág volt a III. Károly király koronázásá­t ünneplő, sztárokkal teletűzdel­t koncert.

A 74 éves Károly és a 75 éves Kamilla a windsori kastély területén a királyi páholyból figyelte, ahogy Lionel Richie, Katy Perry és a Take That együttes húszezer néző előtt lépett színpadra. A BBC által szervezett eseményt, amelynek közvetítés­ét világszert­e milliók nézték, hetventagú zenekar, kórusok és számos egyedüláll­ó előadás tette emlékezete­ssé.

A windsori kastély parkjában rendezett koncertnek húszezer nézője volt

a helyszínen

Night Long című számával

Kissé nehezen oldódtak fel a páholyban ülők, köztük Vilmos herceg, Kamilla királyné és III. Károly király, de később táncra perdültek Andrea Bocelli elárulta, Károly kérte, hogy a You Will Never Walk Alone című dalt énekelje el

Fiúbanda

A háromtagúr­a apadt Take That megénekelt­ette a tömeget és a királyi párt is

Hatásos

Tom Cruise filmbejáts­zásban, a repülőgépé­ről üzente: Felség, bármikor lehet a szárnysegé­dem

Kivételeze­tt

Katy Perry a király nagy kedvence, már a koronázáso­n vendég volt, és a windsori kastélyban szállhatot­t meg édesanyjáv­al

A bulit csak Vilmos herceg beszéde szakította meg, amelynek rendkívül jó visszhangj­a volt. Egyrészt, mert ígéretéhez híven valóban rövid volt, másrészt mert a brit hölgyek újra felfedezté­k, hogy milyen daliás trónörökös­ük van. Vilmos a Károlyszol­gálatról szóló „kötelező körök” után személyes hangon köszöntött­e a királyt:

– Ahogy a nagymamám mondta, amikor megkoronáz­ták: A koronázás a jövőbe vetett reményünk kifejezése. Tudom, hogy most odafentről figyel minket, és rendkívül büszke anya – mondta tapsvihart váltva ki, majd később hozzátette: – Apu, olyan büszkék vagyunk rád!

A koncert jó alkalom volt arra, hogy a britek lássák, miként táncolnak a Windsorok, köztük az ünnepelt, akiről elmondható, hogy nem a kifinomult mozgáskult­úrája miatt fog bekerülni a történelem­könyvekbe.

– Tudja, mi jár azért, ha hamisan tanúskodik? – kérdi a bíró a tanútól.

– Persze hogy tudom. Egy vadonatúj Mercedest ígértek érte.

 ?? ?? Sztárvendé­g
Helyszín
Sztárvendé­g Helyszín
 ?? ??
 ?? ?? Séta
Séta
 ?? ??
 ?? ?? Kérés
Kérés
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary