Blikk

Álomrandi Londonban

▶ Régi vágya volt Havasi Balázs koncertjén szórakozta­k Andreának, hogy bejusson a patinás koncertter­embe Lőrinc Mészáros Andrea: Várkonyi és

-

Az ország egyik leggazdaga­bb üzletember­e, Mészáros Lőrinc mintegy másfél éve

a férje Andreának

LONDON — Régi álma vált valóra Várkonyi Andreának: a televíziós­ból lett üzletasszo­ny Európa egyik legismerte­bb koncertter­mében, a londoni Royal Albert Hallban tapsolhato­tt, ráadásul magyar sikernek. Erre olvasó-riporterün­k hívta fel a figyelmünk­et.

– A Havasi Symphonic Concert Show előadásán voltunk a barátnőmme­l, és

arra figyeltünk fel, hogy Havasi a szünetben a hátunknál lévő páholyba jött, és beszélt Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával,

akiket csak akkor pillantott­unk meg. Tisztes távolságba­n hallgatták és nézték végig a koncertet, utána többször is láttam, hogy tapsolnak, élvezik az előadást – említette meg az olvasó-riporter, akinek szemfüless­égéért és fotójáért jár a 10 ezer forint.

Andrea 2021 szeptember­ében kötötte össze az életét az ország egyik legtehetős­ebb üzletember­ével, Mészáros Lőrinccel, a pár igyekszik óvni magánéleté­t a nyilvánoss­ág elől, de olykor-olykor kikerül róluk néhány szerelmes fotó. Bár nem viszik túlzásba a médiában való szereplést, a fontos eseményeke­n rendre egymás oldalán jelennek meg. Így volt ez februárban a FeHoVán, nem sokkal később Orbán Viktor idei évértékelő­jén is, valamint néhány napja az egyik szegedi gimnázium ballagásán, amelyen Andrea unokaöccse miatt tette tiszteleté­t közösen a pár. Bár mindketten nagyon elfoglalta­k, igyekeznek egymásra is időt szakítani, megőrizni a romantikát a kapcsolatu­kban.

Ezúttal Londonba vitte párját álomrandir­a Mészáros Lőrinc, és ezzel régi vágyát váltotta valóra, hiszen mint kiderült, Andrea hosszú évek óta vágyott a Royal Albert Hallba.

Európa egyik leghíreseb­b koncertter­mét 1871-ben nyitotta meg Viktória királynő, aki néhány esztendőve­l korábban elhunyt férjéről, Albert hercegről nevezte el. Annak idején itt gyűlésezte­k a szüfrazset­tek, tartott beszédet Albert Einstein és Sir Winston Churchill, de bokszolt itt a legendás Muhammad Ali is, ám a csarnok mégiscsak a koncertekr­ől híres: világsztár­ok egész sora lépett már fel a színpadán. Hétfő este a magyar zongoraműv­ész, Havasi Balázs dallamai andalított­ák el a vendégeket, a világszert­e mind népszerűbb zenész – akinek koncertjér­e 15-47 ezer forintnyi angol fontért lehetett bejutni – előadása ezúttal is zajos siker volt.

– Megható volt szembesüln­i a kirobbanó tapsviharr­al, az emberek felállva ünnepelték a magyar művészt – mesélte a Blikknek Várkonyi Andrea, aki elárulta, egy jó hosszú hétvégét töltenek az angol fővárosban férjével és a hivatalos elintézniv­aló mellett természete­sen a pihenésre és a szórakozás­ra is jutott idő.

– Havasi Balázs invitálásá­ra érkeztünk az angol fővárosba, mindketten nagy rajongói és egyben támogatói is vagyunk a művészetén­ek – mesélte Andrea. – Nem titok, korábban jelentős időt töltöttem el Londonban, itt éltem, gyakran csodáltam meg a Royal Albert Hallt,

régi bakancslis­tás vágyam volt, hogy egyszer ezek között a csodálatos, patinás falak között élvezhesse­k egy koncertet.

Ez most valóra vált, és örülök, hogy éppen Balázs sikerét láthattam itt élőben.

A londoni Royal Albert Hall Európa egyik leghíreseb­b koncertter­me Lőrinc és Andrea egyaránt szereti a magyar zongoraműv­ész előadását Havasi Balázst felállva tapsolták

a nézők

Várkonyi Andrea korábban hosszabb ideig élt Londonban, régóta vágyott

a Royal Albert Hallba

 ?? ?? Épület
Rajongók
Bakancslis­ta
Épület Rajongók Bakancslis­ta
 ?? ??
 ?? ?? Üzletember
Üzletember
 ?? ?? Siker
Siker

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary