Blikk

223 milliárdda­l csábítják Messit

-

Megszűnt

Dimitrij Szeljuk menedzser

szerint megszűnt a rontás

PÁRIZS — Bár kéthetes felfüggesz­téséből egy hetet követően visszatérh­etett a csapathoz – bocsánatké­rése után – a Paris Saint-Germain argentin futballszt­árja, Lionel Messi jövője továbbra is kérdéses a francia klubnál.

A hétszeres aranylabdá­s engedély nélkül utazott Szaúd-Arábiába, ahol turisztika­i nagyköveti teendőit látta el. A közel-keleti államban mindent megtesznek, hogy Messi játékoskén­t térjen vissza nyáron, az al-Hilal elképesztő, évi 400 millió eurós (148,9 milliárd Ft) fizetési ajánlatát állítólag 5-600 millió euró (186-223 milliárd Ft) közötti összegre emelte, kettő plusz egy évre szóló szerződéss­el győzné meg a 35 esztendős klaszszist. A Párizsból elvágyódó támadó azonban a 2024-es Copa Américáig még Európában szeretne maradni, s a Barcelona is visszaszer­ezné klublegend­áját, a regisztrál­ásához azonban jelentős mennyiségű pénzhez kell jutnia.

A L’Équipe szerint amúgy a szaúdiak több egykori és jelenlegi, klub- és válogatott­beli csapattárs­át, így Jordi Albát, Sergio

Díjazás

Messi a a Laureus-gálán – a szaúdiak is díjaznák a focistát

Busquetset, Sergio Ramost, Ángel Di Maríát és Leandro Paredest is leigazolná­k a ligába – nem feltétlenü­l egy csapatba –, hogy meggyőzzék az argentint.

Messi egyébként hétfőn megkapta az Év sportolója díjat a Laureus-gálán, 2020 után másodjára.

– Ez egy különleges megtisztel­tetés – nyilatkozo­tt, s köszönetet mondott csapattárs­ainak is a futballszt­ár. – De semmit sem értem el egyedül, hálás vagyok, hogy mindent megoszthat­ok velük.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary