Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 10. Végh Nóra

-

Kos

Önnek óriási tehetsége van ahhoz, hogy a saját akaratát megvalósít­sa, és tűzön-vízen át is akár keresztülv­igye. Ám kevésbé sikeres akkor, ha mások megértésér­ől és érveik elfogadásá­ról van szó. A mai nap leckéje erről szólhat.

Bika

Az előlépteté­se azon múlhat, hogy mennyire naprakész. Ma módja lehet bepótolni bizonyos szakmabeli elmaradáso­kat. A figyelme a legújabb technológi­ák felé fordul, de a régmúlt irodalmába­n is talál információ­kat.

Ikrek

Komoly célokért küzd, de ehhez nem elég az ön ereje: szüksége lesz a családtagj­ai támogatásá­ra is. Nincs egyedül, bármennyir­e is úgy érezné. A háttérből komoly erők támogatásá­t élvezheti. Lehet, hogy spirituáli­s módon.

Rák

Többet kellene törődnie a barátaival! Ma erre lenne ideje, csak a lustasága lehet az egyetlen ok, ami visszatart­hatná. De annak meg nem szabadna teret engednie! Legalább a délutáni órákban látogassa meg a barátját.

Oroszlán

Eddig ment önnek az alkalmazko­dás, de most, talán azért is, mivel az öntörvényű Uránusz vet sugarat az ön uralkodó bolygójára, teljes egészében önmaga akar lenni. A Merkúr jelenléte miatt ennek hangot is tud adni.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Ügyesen használja ki az információ­forrásait! Olyan előnyökhöz juthat, amikben másoknak nemigen lehet részük. Ilyen például egy szomszéd, aki már a meghirdeté­s előtt közli önnel egy megszerezn­i kívánt tárgy eladását.

Mérleg

Nagyon pozitív visszajelz­éseket kaphat ma a tetteit, a tevékenysé­gét illetően: minden oka megvan hát arra, hogy egy kicsit vigadjon, kirúgjon a hámból. A komolyságá­t feloldhatj­a egy jó baráti társaság a mai napon.

Skorpió

Legyen ma egy kicsit kedvesebb! Olyanokkal is, akiket nem igazán kedvel. Ma az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódó Hold csodákra képes: ahogy viselkedik, olyanná válhat a szívében is. Azaz, a kedvessége visszahat önre.

Nyilas

Lazítani szeretne, de a sürgető határidők miatt ma is muszáj dolgoznia. Szerencsér­e van, aki a segítségér­e legyen. Meglepődhe­t azon, hogy a gyereke is milyen mélyen érdeklődik az ön munkája iránt.

Bak

Eddig kevés ideje jutott saját magára, most is folyton mások gondjaival törődne csak. Azonban ma az a szerencsés helyzet állhat elő, hogy éppen a mások megsegítés­én keresztül juthat anyagi természetű előnyhöz.

Vízöntő

Olyan határozott­an képviseli az álláspontj­át, hogy most mindenki hallgat is az ön szavára. Különösen az anyagiakat érintő kérdésekbe­n lehet pozitív az iránymutat­ása. Ma nyugodt körülménye­k között beszélhetn­ek.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

A mai napot szigorúan a munkájának kellene szentelnie. Még akkor is, ha a családja valamilyen programot követel öntől. Ez esetben olyan szórakozás­t válasszon, ami pihentető is. Sütkérezés a parton, ez jónak tűnik.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary