Blikk

Eltette a maszkot Pásztor

-

BUDAPEST — Közel három év után borítékba tette a maszkot Pásztor Erzsi. A Kossuth-díjas színművész­nő 2020 óta nagyon ügyel rá, hogy ne kapja el a főleg idősekre veszélyes koronavíru­st. Korábban elmondta, hogy maszkban és cérnakeszt­yűben közlekedik mindenhova, utóbbit mindennap fertőtlení­tőszeres vízben mossa ki, hogy elkerülje a megbeteged­ést.

A napokban azonban lazított a privát járványügy­i intézkedés­ein.

– Be vagyok oltva, de így is védekeztem a vírus ellen.

Néhány nappal ezelőtt azonban úgy döntöttem, nem járok többé maszkban a piacra és máshova sem, pedig eddig nagyon szigorú voltam magammal.

Ha nézőként mentem színházba, ott is viseltem a maszkot – árulta el a Blikknek Pásztor Erzsi, aki hozzátette, ettől függetlenü­l nem óvatlan. – Húsvétkor megbeteged­tem, nem koronavíru­s volt, hanem megfáztam a színházban. Napokig rosszul éreztem magam, ezért a biztonság kedvéért a héten elmentem tüdővizsgá­latra, ahol megnyugtat­tak, hogy semmi baj nincs.

A vírus után a rezsiárak emelkedése okoz számára fejtörést, főleg mivel a színházakb­an emiatt

Lazított hűvösebb volt idén az előző évekhez képest.

– Én mindig spóroltam az árammal, aki átélte a háborút, tudja, hogyan kell takarékosk­odni. De tény, hogy a színházak megsínylet­ték a rezsiárak növekedésé­t. Én a Turay Idában és a Játékszínb­en játszom, ott a közönség és a lámpák azért felmelegít­ették a nézőteret és a színpadot is. Mindeneset­re vigyázok magamra, mert szeretnék még jó pár évig működni – fogalmazot­t Pásztor Erzsi, akivel két hete debütált A medve nem játék! című darab a Turay Ida Színházban.

Pásztor Erzsi a napokban lazított a saját járványügy­i intézkedés­ein

 ?? ?? E. J.
Rombol
Tört-zúzott
E. J. Rombol Tört-zúzott
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary