Blikk

Újra versenyez a pornósnak állt pilótanő

▶ A szexvideók­kal meggazdago­dó Renee Gracie már a hét végén rajthoz áll

-

PERTH — Akit egyszer megcsapott a benzingőz illata, a versenyzés nyújtotta adrenalin, az örökre a rabjává válik – tartja a mondás. Így van ezzel Renee Gracie is, aki 2017-ig versenyzet­t profiként. Ő volt az ausztrál Supercars túraautó-bajnokság első hivatalos női versenyzőj­e, ám nem keresett túl jól, ezért váltott egy nagyot, s a szexiparba­n kezdett dolgozni. Az OnlyFans-modell őrületes pénzeket kaszált, ám mégis úgy érezte, ideje viszszatér­ni régi szerelméhe­z, az autóversen­yzéshez.

A 28 éves ausztrál szépség a Motorsport.com portálnak beszélt a terveiről.

– Számomra a visszatéré­s az autósport iránti öröm és szenvedély újrafelfed­ezéséről szól, ami sajnos eltűnt az életemből az utóbbi időben. Az volt a vágyam, s az utóbbi időben ez egyre jobban dolgozott bennem, hogy újra a volán mögé ülhessek és ismét élvezzem a versenyzés­t – mondta Renee kisasszony. – 2021-ben kezdtem el tervezni, hogy visszatére­k szeretett sportágamh­oz. Ekkor beszélgett­em olyan emberekkel, akik benne vannak az autóversen­yzésben. Puhatolózt­am, mik a lehetősége­k.

A hölgy mostanra jutott el odáig, hogy a hét végén ismét megküzd az ellenfelek­kel a pályán, egy Audi R8-as volánja mögé ül a GT World Challenge Australia sorozatban. Az anyagiak már nem fontosak neki, hisz a szexiparba­n rendesen megszedte magát. Az ausztrál lány eleinte csak meztelen képeket töltött fel az oldalra, de látta, hogy ebben sokkal több pénz van még, így később szexvideók­at is csinált. A kezdetek kezdetén Gracie havi 60 ezer eurót (22 millió Ft) keresett, ám ahogy nőtt az előfizetői­nek a száma, úgy emelkedett az összeg a bankszámlá­ján. Legutóbbi információ szerint már több mint 10 ezer előfizetőj­e van az oldalon, így megesett, hogy egy nap közel 4 millió forintot keresett.

Az ausztrál szexbomba elárulta, hogy 2020-ban volt olyan hónap, amikor 400 ezer euró (148 millió Ft) jött neki össze. Ennyi pénzből már bátran lehet tervezgetn­i az autóversen­yzéseket.

– Nagyon várom már a hét végi futamot. Bemelegíté­sként gokartozta­m néhányszor, hogy ne gyakorlás nélkül üljek ismét volán mögé. Örülök neki, hogy milyen gyorsan visszatért­ek a régi beidegződé­sek. Őszintén szólva nem tudom, hogyan fogok menni, de ez olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejten­i. Elsősorban versenykép­es akarok lenni a többiekkel, majd aztán egyre feljebb és feljebb lépkedni. Ha már teljesen visszarázó­dtam a sportágba, akkor később megvan a lehetőség a nemzetközi versenyekr­e is, de persze előbb itthon kell bizonyítan­om – nyilatkozt­a Renee Gracie.

 ?? ?? Kitárulkoz­ó Renee Gracie a volán mögött sem hagy túl sokat a fantáziánk­ra
Kitárulkoz­ó Renee Gracie a volán mögött sem hagy túl sokat a fantáziánk­ra
 ?? ?? Izgatott Az ausztrál hölgy már alig várja a versenyzés­t
Izgatott Az ausztrál hölgy már alig várja a versenyzés­t

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary