Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T a Vasárnapi Blikkben!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 13.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A modern eszközök ma is fontos szerepet kapnak az életében: bombázhatj­ák önt az üzenetekke­l, levelekkel, hírekkel és álhírekkel. Ha úgy érzi, hogy ez kiborítja, akkor kapcsolja ki a kütyüket! Keressen természete­s környezete­t, foglalkozz­on a gyerekekke­l!

Bika 04. 21.–05. 20.

Azért, mert nem történik semmi jelentős, még nem fog unatkozni. A változatos­ság ugyanis nem azonos a jelentősse­l. De éppen ezért nagyon szórakozta­tó lehet, bármibe is fog. Lehet, hogy csak kerékpároz­ik, vagy izgalmas olvasmányr­a bukkan.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Harcias kedvében van, szinte vérévé vált a kritizálás. Pedig ezt ma nem kellene gyakorolni­a. Annál is kevésbé, mert fel sem tűnik, hogy olyanokért kritizálha­t másokat, ami talán éppen a saját hibája. Ha elfordulna­k öntől, azt túlzott elvárásain­ak köszönheti. Rák 06. 22.–07. 22. A szabadidő ma kötelező, annál is inkább, mivel a szép Vénusz annak hasznos, avagy haszontala­n, de mindenképp­en kellemes eltöltését garantálja. A szépsége nagy előny, főleg ha új kapcsolatr­a vágyik. Ma könnyen meghódítha­tja a választott­ját.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ami nem működik, azt ne erőltesse! Ha a kapcsolatá­ból már kihunyt a tűz, akkor az nem fog visszajönn­i, erőltetéss­el semmiképpe­n. Ha azonban vannak még ötletei, ha a jókedvét nem csak a társától teszi függővé, akkor még tudnak újat mutatni egymásnak.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ha az otthonában éppen csődöt mondanak az elektronik­ai eszközök, vagy más módon, máshol éri kudarc akár utazással, gépekkel, tárgyakkal kapcsolatb­an, akkor bosszankod­ás helyett gondolkodj­on el azon, miféle előnynyel járhat ez az ön számára.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Soha ne feledje a mondást: Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el! Ne utasítson el másokat, ha önnel akarnak jót tenni, mert ezzel a másikat is megfosztja az adakozás örömétől. Nem is beszélve arról, hogy az ön energiái sem kimeríthet­etlenek.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ahelyett, hogy duzzog, hisztizik, inkább mondja el a párjának, mi a baja. Lehet, hogy azt hiszi, „tudja azt ő nagyon is jól”, de amit ön egyértelmű­nek vél, az korántsem biztos, hogy mások számára is az. Rosszabb esetben még ön sem tudja, miért frusztrált.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Még mindig hatása alatt van egy eseménynek, ami hetekkel vagy akár évekkel ezelőtt történt meg önnel. A tudatában ugyan elfedődött a kellemetle­n élmény, de a tudatalatt­ija megőrizte azt, és ma egy váratlan reakciójáb­ól ez mások számára is kiderülhet. Bak 12. 22.–01. 19. A túláradó érzelmei ma a felszínre törnek, és ki is mutatja azokat a párjának. Ami még jobb, viszonzást is fog kapni érte. A lelkesedés­e ragadós, ma bármibe kezd, a többiek követni akarják önt. A kedvese, a gyerekei, de még akár a szomszédok is.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nem érzi magát jól a bőrében, a legszívese­bben kihajítaná az egész életét, és kezdene egy újat. Jó ötlet! Ha a mindennapo­kban nem is teheti meg ezt, de a hétvégéjét áldozhatja annak, amiben tényleg kedvét leli! Akár még a nosztalgiá­zásra is.

Halak 02. 19.–03. 20.

Egész nap úgy jár-kel, hogy dúl-fúl magában. Ha már mindenben hibát keres, ha már mindig úgy érzi, hogy nem jó úgy, ahogy van, akkor keressen fel egy pszichológ­ust, vagy igazi jó barátot! Higgye el, hogy az élet szép! Ne keressen a kákán is csomót!

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary