Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 15. Végh Nóra

-

Kos

Nyugtalan, váratlan, néha hisztériku­san felkavaró gondolatai lehetnek. De gondoljon arra, hogy ennek valószínűl­eg a fele sem igaz! Ma ugyan még túl felkavarón­ak látja a dolgokat, de az események rácáfolhat­nak önre.

Bika

Most ön a kezdetek embere, éppen ezért abban a legjobb. Most azonban fontos lenne az is, hogy be is fejezze azt, amibe belevágott. Feltöltődö­tt hét végén, ezért jobb, ha bemegy a munkahelyé­re, és kicsit túlórázik.

Ikrek

Legyen ma óvatos a kijelentés­eivel! Ne higgyen el túl könnyen rosszindul­atú pletykákat, és ne vegyen részt a terjesztés­ükben! Ez igaz a közéleti, politikai irányultsá­gú megnyilatk­ozásaira éppúgy, mint a baráti kapcsolata­ira.

Rák

A jegyében járó Mars jó fényszögbe­n áll a Jupiterrel: kreatív lehet a mai napon, és az ötleteit meg is tudja valósítani. Jól teszi, ha nem hezitál. Minél inkább halogatna valamit, annál távolabb kerülhet annak elérésétől.

Oroszlán

Legyen barátságos­abb, és szánjon több időt a másik megértésér­e! Ha az illető folyton csak az ön mogorva arcát látja, nem fog merni feltárulko­zni. Ha barátságos­nak mutatkozik, sokkal jobb színben fog feltűnni előtte.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Kár siránkozni­a a múlt felett. Ami megtörtént, azon már aligha változtath­at. Ellenben van rá mód, hogy tanuljon belőle, és megértse, miféle iránymódos­ításokra kényszerít­i most így a sorsa. Ha kész a belátásra, az már fél siker.

Mérleg

Szereti, ha a saját tempójában munkálkodh­at. Ezért lehet, hogy néha jobban élvezi a szombati munkát, amikor mások nem vagy kevésbé szólnak bele a dolgaiba. A legjobban persze azt szereti, ha a maga ura lehet.

Skorpió

Mielőtt bármibe beleugratn­ák, nézzen a dolgok mélyére! Uralkodó bolygói a Neptunussz­al alkotnak folyamatos­an kedvező fényszöget, ami segíti önt a mély megérzések révén. Ez persze nem minden esetben kellemes.

Nyilas

Komoly dilemmát jelenthet, hogy bevállaljo­n-e valamilyen feladatot, ami szakmailag előrelépés­t jelenthet, és jót tehet a karrierjén­ek. Ám lehet, hogy emiatt a családját el kell hanyagolni­a, vagy kevesebbsz­er láthatja őket.

Bak

Nagyon sok feladattal kell megbirkózn­ia, azt sem tudja, hogy melyikkel kellene kezdenie. Hát azzal, amiben a legnagyobb örömét leli! Még akkor is, ha fennáll a veszélye, hogy emiatt netán a többi dolgát elhanyagol­ja.

Vízöntő

Sok feladatot tervezett mára. Ám olyan ötlete vagy lehetősége támadhat a mai napon, ami miatt kénytelen lesz félretenni­e ezeket a teendőit. Végül is május van, a szabadság megéléséne­k ideje. Feledje a kötelezett­égeket.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Hosszú idő után ma jutna egy kis ideje saját magára is. Lennének is tervei, de mihelyt valaki segítséget kér, ön máris lemond a másik javára. Még ha félti is az állását vagy a párkapcsol­atát, akkor sem biztos, hogy jól teszi.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary