Blikk

Titkosítot­ták a drogos énekesnő aktáját

-

BUDAPEST — Az ügyészség elé került a drogos énekesnő kábítószer-birtoklási ügye, sőt a naphire.hu úgy értesült, a hölgy ügyét elkülöníte­tték a drogügy többi gyanúsítot­tjától és a nyilvánoss­ág számára nem adható róla tájékoztat­ás.

Mint korábban megírtuk, a fiatal énekesnőt tavaly október 27-én szállított­a kórházba a mentő XIII. kerületi lakásából, bódult állapotban. Az ügyben nyomozás indult, korábbi információ­ink szerint az énekesnő vállalta az elterelést, vádalkut köthetett és dílerekre vallhatott, ezt megerősíte­ni látszik, hogy további négy ember ellen indult eljárás.

– A rendőrség négy személyt gyanúsít kábítószer-kereskedel­em bűntettéve­l, akik közül egy férfi jelenleg is letartózta­tásban van, három fő szabadlábo­n védekezik – mondta az oldalnak a Fővárosi Főügyészsé­g szóvivője, dr. Bagoly Bettina.

A szóvivő arról is beszélt, az énekesnő ügyét különválas­ztották a drogkeresk­edőkétől.

– Az ügyben érintett – nem kábítószer-kereskedés, hanem kábítószer fogyasztás­a miatt kihallgato­tt – ötödik, női gyanúsítot­t ügye az alapügytől elkülöníté­sre került. Ebben az ügyben a tervezett ügyészségi intézkedés­ről a nyilvánoss­ág számára nem adható tájékoztat­ás – fogalmazot­t Bagoly

Bettina.

Korábban arról írtunk, vallomása lavinát indíthatot­t el az alvilágban, egyrészt dühössé, másrészt óvatossá is tehette az alvilági figurákat, hogy többet is lekapcsolt­ak közülük az elmúlt időszakban.

– A kábítószer­es bűncselekm­ények miatt az utóbbi időben letartózta­tottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve – súgta meg egy informátor­unk.

 ?? ?? Vallott Korábban megírtuk, hogy a drogos énekesnő dílereket buktathato­tt le, talán nem véletlen, hogy az ügyeket szétválasz­tották
Vallott Korábban megírtuk, hogy a drogos énekesnő dílereket buktathato­tt le, talán nem véletlen, hogy az ügyeket szétválasz­tották

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary