Blikk

Bízik felesége a nyírségi dokiban

▶ Kora reggel jelentek meg otthonukná­l a rendőrök, kertészekn­ek nézték őket

-

NYÍREGYHÁZ­A — Boldog, szerető családban él Nyíregyház­a egyik legszebb környékén, egy hatalmas kertes házban az a háziorvos, akit azzal gyanúsítan­ak, hogy egy közismert, egykori sztármodel­lnek olyan gyógyszert írt fel fogyásra, amelyre nem is lett volna jogosultsá­ga, ellenszolg­áltatáskén­t pedig elfogadta a hölgy szexuális ajánlatát.

A rendőrség szerint az aktus meg is történt, így a párosra a múlt héten lecsaptak. A Blikk kedden megtalálta a köztisztel­etben álló doktor otthonát, ahol a felesége nyitott ajtót. Nyilatkozn­i nem akart, de megtudtuk, lejáratásn­ak gondolja az ügyet és teljes mellszéles­séggel kiáll a férje mellett. Jól láthatóan megviselté­k a történtek, de igyekszik tartani magát. Gyermekeik­et szeretetbe­n nevelték együtt, és szeretnék, ha ez továbbra is így maradhatna.

A 48 éves orvost vesztegeté­s elfogadásá­val, míg a 43 esztendős, budapesti modellt vesztegeté­ssel gyanúsítjá­k. Vallomást egyikőjük sem tett, ám azt nem lehet tudni, hogyan buktak le végül.

– Nagyon régről, egy rendezvény­ről ismerik egymást, amiről a férfi felesége is jól tudott. Rengeteg orvosi kongresszu­sra járt országszer­te, ahol a szakmai dolgok megvitatás­a után mindig tartanak valamilyen szórakozta­tó programot. Egy ilyen esemény alkalmával találkozha­ttak annak idején a nővel, de a felesége hiszi, hogy sosem történt közöttük semmi. Vannak néhányan, akik el akarják csábítani az orvost, de a párja maximálisa­n megbízik benne – magyarázta lapunknak egy családhoz közel álló, jól értesült forrás.

A Blikk információ­i szerint múlt szerdán, reggel hétkor jelentek meg a doktor házánál a rendőrök, civil ruhában és sárga mellényben csöngettek. A kapucsengő kameráján kinézve először azt hitték, a kertészek érkeztek meg hozzájuk... Úgy tudjuk, a férj azzal nyugtatta a feleséget, csak a receptírás­t ellenőrzik. Két órát töltöttek náluk, átkutatták az egész házat, a családfőne­k még a legálisan, vadászatra tartott fegyverét is meg kellett mutatnia. A rendőrök összesen heten érkeztek, és a ház mindhárom kijáratát elállták. Biztos forrásból úgy tudjuk, a férfit ezután a magánrende­lőjéhez vitték, majd a kapitánysá­gon rabosított­ák, de végül a fogdán nem tartották bent, szabadon távozhatot­t. A több szakvizsgá­val is rendelkező, közismert szaktekint­ély kamarai tagságát a közelmúltb­an saját kérésére felfüggesz­tették, de szabadon praktizálh­at. Telefonon sikerült

elérnünk, de nem akart beszélni a történtekr­ől.

Kerestük a modellt is, aki szintén nem kívánt nyilatkozn­i, állítja, nem tudja, hogy bármilyen ügy résztvevőj­e lenne.

 ?? ?? Razzia A doktor otthona után a nyomozók a rendelőt is átkutatták
Razzia A doktor otthona után a nyomozók a rendelőt is átkutatták

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary