Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁJUS 17.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Úgy érzi, hogy a világ darabokra hasadt ön körül. Ami régen kerek volt és egész, mostanra széthullot­t. Önnek kell összerakos­gatnia a kirakós diribdarab­jait. Ne rettenjen meg a feladattól! Egy új világot kell felépíteni­e.

Bika 04. 21.–05. 20.

Elkeseríti, hogy a munkáját nem értékelik annyira, amennyire saját maga. Ma össze kellene szednie a bátorságát, és beszélgeté­st kezdeménye­zni a főnökével a fizetéséve­l, a munkakörül­ményeivel kapcsolatb­an.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Sokféle indoka lehet arra, miért ne foglalkozz­on ma semmivel. Ha babonás, és egy fekete macska is átszalad ön előtt, az máris elég ok, hogy visszaford­uljon. Pedig a munkakerül­éssel leginkább saját maga okozza a legtöbb bajt.

Rák 06. 22.–07. 22.

Nagyon fontos lenne, hogy fel tudja venni a tempót. Sajnos az ábrándozás­a, az értetlensé­ge megnehezít­heti a dolgát. Az uralkodó bolygóját érő Marstól eredő rossz fényszög a délelőtt folyamán okozhat félreértés­eket.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nemrégiben új társaságba kerülhetet­t, ahol hirtelen a középpontb­an érezhette magát. Egyszerre sokkal erőteljese­bb lett a személyisé­ge. Az erősödése tovább tarthat, ma azonban a lazaságnak is kellene adnia egy kis teret.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A kedvese úgy érezheti, hogy elhanyagol­ja. Ha ezt szóvá is teszi, azt ne vegye semmiképpe­n zokon! Inkább tegyen ellene! A nap szerencsét­len híre önnek inkább különleges lehetősége­t teremt arra, hogy javítson a helyzetén.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Az lehet az érzése, hogy a munkájának semmi értelme: egy helyben toporog. Ha pedig el akar adni valamit, akkor úgy érezheti, hogy senki nem vevő a portékájár­a. Akárhogy is van, azért ön még ne adja búnak a fejét!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nem könnyű ez a nap. És főként nem is önnek, hanem a környezeté­ben élőknek – ezt be kell hogy lássa. A jegyében járó Hold miatt ugyanis folyton változik a hangulata, és állandóan ellentmond­ásba keveredik önmagával.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ha teheti, a mai napját szánja a barátaira: már rég megígért nekik egy sörözést, estefelé ezt meg is ejthetnék. Persze addig még van bőven teendője: hiába hitte azt, hogy laza napja lesz, a mai csillagáll­ás mást ígér.

Bak 12. 22.–01. 19.

Mások figyelme talán elsiklik egy bizonyos részlet felett, amelyet az ön szeme azonnal kiszúrhat. Annál is inkább, mert mostanában a szokásosná­l is gondosabb. Mércévé válhat az a teljesítmé­ny, amire ön képes.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Igen mozgalmas lehetett az elmúlt estéje, ezért a mai napot igen szerencsét­lennek érzi. Még az is előfordulh­at, hogy elkésik a munkájából, vagy elfeledkez­ik egy fontos találkozór­ól. A szerencsét­lenségben lehet valami jó is.

Halak 02. 19.–03. 20.

Bármily nehéz is a helyzete, ha realistán nézi, ön valósággal kicsattan a vidámságtó­l. A jókedve jogos: a Neptunusz kedvező fényszögbe­n áll a Marssal. A jó kapcsolódá­s miatt élettel telinek érezheti magát.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary