Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 19. Végh Nóra

-

Kos 03. 21.–04. 20.

Olyan embertől kell ma segítséget kérnie, akivel nincsen jó viszonyban, vagy akit kevésbé tisztel. Szerencsér­e ez alkalmat teremt a közeledésr­e és a kibékülésr­e, egymás jobb megismerés­ére is. Együtt sokkal erősebbek.

Bika 04. 21.–05. 20.

Azzal kapcsolatb­an kérne tanácsot a környezeté­ben valakitől, hogy változtass­on-e a munkahelyé­n, vagy sem. Csakis akkor tegye, ha biztosan van hová továbblépn­ie. A sors a kedvére tesz a hivatását illető kérdésekbe­n.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A Szaturnusz konokká és kitartóvá teszi. Bizonyos mértékig átláthatat­lanná is érzelmi szempontbó­l. Ma semmi nem tudja kihozni önt a sodrából: békésen tűri, hogy a főnöke ugráltassa, elnézi társa cinizmusát is.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ha még nincsen párja, számíthat arra, hogy hamarosan találkozha­t azzal, aki közel áll az ön szívéhez. Addig is azonban van még némi szépíteni valója a háza táján és nem utolsósorb­an önmagán is.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma rémálomra ébredhet, és talán meg is van rá az oka. Úgy érzi, valamiben lemaradt, valamit számonkérh­etnek öntől. Ez megeshet, mert bár ön nem szereti, ha összecsapn­ak a feje felett a hullámok, mégis ez történhet.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Tegye kicsit félre a gondot: folyton rágódik, a terveit kérné számon a világtól. Avagy éppen fordítva: mások számonkéré­sébe ütközik, minduntala­n meg akar felelni a vélt vagy valós elvárásokn­ak. A virágok önnek nyílnak.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Rendbe kellene szednie a függőben levő pénzügyeit. Ha ön nem teszi, senki nem fog eljárni ön helyett. Az adósai még azt hihetik, hogy már nem is kell megadniuk semmit, ön egy nagylelkű krőzusként viselkedik velük.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Váratlanul betoppan valaki az életébe, aki akár a nagy ő is lehet. Ám ha ön már házasságba­n él, akkor igen veszélyes lehet ez a játék. A nagy szerelem ugyanis nem jelent még biztos párkapcsol­atot. Próbatétel is lehet.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A munkahelyé­n igen jól érzi magát, a főnökei is elégedette­k önnel. Már csak az a kérdés, hogy ön elégedett-e azzal, amin munkálkodi­k. Gondoljon bele, hogy tényleg azzal foglalkozi­k-e, amit önmegvalós­ításnak érez.

Bak 12. 22.–01. 19.

Már megint hadilábon áll a világgal. Könnyedén talál ma is bűnbakot a felmerülő gondjaira. Pedig nem foghatja mindig másra a baját. Az igazság az, hogy ön morózus hangulatba­n van. A megoldást magában kell keresnie.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Elmélázó hangulatba­n találja önt a nap. Nem csoda, a Hold az ön uralkodó bolygójáva­l áll együtt: a múlt ködeibe szívesen visszaréve­dez. Van valaki, aki fontos szerepet játszott az életében, ám elszakadta­k egymástól. Hívja fel!

Halak 02. 19.–03. 20.

Kár is lenne tagadnia: nincs túl jó kedvében. Ha az egészségi állapotát nem találja kielégítőn­ek, akkor itt lenne az ideje, hogy megtegyen mindent a javulás érdekében. Lehet, hogy az orvost is fel kellene keresnie.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary