Blikk

Emmy-díjról Terhesen dönthet majd is szexi Kamarás Iván Rihanna

-

Felkérés

A színész, aki évekig élt Amerikában, felkérést kapott arra, hogy a tévés Oscarnak számító díjakról szavazzon

BUDAPEST — Különleges feladatot kapott Kamarás Iván. A Jászai Mari-díjas színész a televízióz­ás egyik legrangosa­bb díjának odaítélésé­ben játszik komoly szerepet, zsűritag lett, így beleszólás­a van abba, hogy kik kapják meg 2023 novemberéb­en New Yorkban ezt a hatalmas elismerést.

– Most már elárulhato­m, hogy zsűritag vagyok az Emmy Internatio­nal Awards 2023ban is, nagy öröm számomra. Különösen megtisztel­ő, hogy ez már az ötödik év zsinórban, hogy ezt a felelősség­teljes feladatot betölthete­m. Köszönöm a lehetősége­t! Fantasztik­us filmek közül válogatunk ebben az évben is – dicsekedet­t el Kamarás Iván, aki egyébként hoszszú évekig élt Amerikában, és próbálta megvetni a lábát Hollywoodb­an. Végül a nagy áttörést nem sikerült véghez vinnie, de zsűritagké­nt arról segíthet dönteni, melyik legyen a legjobb drámai sorozat vagy vígjáték, illetve ki kapjon színészi vagy rendezői elismerést.

LOS ANGELES Nem mindennapi fotósoroza­tot osztott meg terhességé­ről a második babáját váró Rihanna. A hamarosan kétgyermek­es énekesnő félmeztele­nül állt a kamera elé, megmutatva hatalmas, gömbölyödő pocakját. A világsztár a posztban elárulta, hogy a fotók még kisfia születése előtt készültek, akinek sokáig még a nevét sem árulták el, mostanra azonban már kiderült, hogy a kicsi az RZA nevet kapta.

„Az első terhessége­m tiszteleté­re, az anyaság varázslatá­ra,

amit ez a test alkotott! RZA baba, fogalma sincs, milyen őrült a mamája és milyen megszállot­tan akarta őt” – írta a fotók mellé Rihanna.

Az énekesnő második gyermekérő­l sem mondott sokat egyelőre, a terhesség tényét is csak gömbölyödő hasa árulta el, amikor fellépett a Super Bowlon. Sokan azonban máris tudni vélik, hogy a kis RZA húgicát kap, az énekesnőt ugyanis rózsaszín babaholmik válogatása közben kapták lencsevégr­e nemrég.

A barbadosi énekesnő egy szál bugyiban mutatta meg hatal

mas pocakját

Rihanna második gyermeke hamarosan világra

jön, addig is levetkőzöt­t

 ?? ?? Áldott állapot
Vetkőzött
Áldott állapot Vetkőzött

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary