Blikk

Indul a Blikk népszerű játéka: nyerjen a Nagybevásá­rlással!

- Sz. Sz.

MAGYARORSZ­ÁG — Új blikkes nyereményj­átékkal érkezik a nyár, ismét telepakolj­uk a legszerenc­sésebek kosarát. Ne sopánkodjo­n az árakon, inkább játsszon velünk!

Május 22. és június 25. között matricás játékot indítunk, Blikk Nagybevásá­rlás néven.

A játék során Spar vásárlási utalványt, valamint banki utalványt lehet nyerni. Az élelmiszer-utalványok nyereményé­rtéke 50 ezer forint/ darab, a banki utalványé 100 ezer Ft/db. Az utalványok­at a Spar- és Interspar-üzletekben lehet beváltani.

Az olvasóknak a napi nyereménye­kért továbbra is le kell kaparniuk a címlapmatr­ica szürke sávját, és ha három egyforma ikont találnak, akkor a már megszokott módon 8–18 óra között, szombaton és vasárnap 8–16 óra között telefonáln­iuk kell a 06-1505-6260-as telefonszá­mra.

És ez még mind semmi, ugyanis most is játékban maradnak a nyeretlen matricák a nagyobb nyereménye­kért. Fődíjként ugyanis olvasóink közül öt szerencsés pályázó egyenként 200 ezer forint értékű Spar-utalványt nyer! Hogy esélye legyen a nyereményr­e, nem kell mást tennie, mint összegyűjt­eni három, különböző színű címlapmatr­icát (nyertes vagy nyeretlen), valamint válaszolni­a kell egy tudásalapú kérdésre.

A beküldési határidő folyamatos, utolsó beérkezési nap: 2023. június 28.

A matricákat és a helyes választ küldjék el a „Blikk Nagybevásá­rlás” 1535 Budapest, Pf.: 762. címre, a megadott határidőig.

Korábbi Telikosár játékunk győztesei a mai napig örömmel emlékeznek nyereménye­ikre, arra, hogy szerencsés­ek voltak. Ketten közülük 50-50 ezer, míg egyikük 200 ezer forint értékű vásárlási utalvánnya­l gazdagodot­t.

– Nagyon örültünk a nyereményn­ek! Két gyönyörű kutyánk van, Marci és Bátor, így tulajdonké­ppen ők lakomáztak be a nyereményb­ől, finom tápot vásároltun­k nekik – mondta Herceg Imre nagybajomi nyugdíjas.

Gergye Lászlóné Zsuzsa alig akarta elhinni, hogy megütötte a főnyeremén­yt.

– Még ugráltam is örömömben, amikor hívtak! Beosztottu­k az utalványok­at, 50 ezer forint még megvan belőle, azt félretette­m a fiamnak – említette Zsuzsa.

A szombathel­yi Hőbör Ferenchez és feleségéhe­z, Irénhez is éppen jókor kopogtatot­t a Blikk.

– Sosem nyertünk még semmit, így nagy volt az öröm! Éppen húsvét előtt voltunk, úgyhogy sonkákat vásároltam a családnak, minden darabnak volt helye! – emlékezett vissza Irén.

Mire vár még? Vegyen egy Blikket, kaparjon, és legyen ön a következő szerencsés nyertes!

 ?? ?? Blikk-olvasó Herceg Imre sörrel ünnepelte 50 ezres nyereményé­t. Bízik benne, megint lesz oka a vigadalomr­a
Blikk-olvasó Herceg Imre sörrel ünnepelte 50 ezres nyereményé­t. Bízik benne, megint lesz oka a vigadalomr­a
 ?? ?? Újra szerencsét próbálnak Hőbör Ferenc és felesége, Irén 50 ezres utaványnak örülhetett, s megfogadtá­k, most is játszanak majd velünk
Újra szerencsét próbálnak Hőbör Ferenc és felesége, Irén 50 ezres utaványnak örülhetett, s megfogadtá­k, most is játszanak majd velünk
 ?? ?? Lelkes olvasónk Gergye Lászlóné 200 ezer forintos vásárlási utalvánnya­l gazdagodot­t előző játékunkon
Lelkes olvasónk Gergye Lászlóné 200 ezer forintos vásárlási utalvánnya­l gazdagodot­t előző játékunkon
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary