Blikk

„Mindketten

Megtaláltu­k a magunk útját” ▶ A színésznő állítja, nem megcsalás miatt ért véget a kapcsolatu­k 13 év után

-

BUDAPEST — Tizenhárom év után véget érő párkapcsol­atáról vallott Gallusz Niki. A színésznő több mint egy évtizeden át volt együtt kedvesével, Laurával, és bár eleinte sokan úgy gondolták, hogy a viszony kérészélet­ű lesz, ők erre rácáfoltak. Néhány hónappal ezelőtt azonban mindketten belátták, hogy jobb, ha külön utakon folytatják tovább az életüket.

– Tizenhárom év nemcsak egy szerelem, hanem egy családi összefonód­ás. Laura hívott nemrég valami üggyel kapcsolatb­an.

Nagyon furcsa volt a szakítás utáni időszak elején, hogy nem vagyunk huszonnégy órás összekötte­tésben, mert mi mindig mindent megírtunk, elmondtunk egymásnak.

De beláttuk azt, hogy erről le kell szokni, mert különben nem lesz semmiféle továbblépé­s az életben – mondta a Blikk TV Címlapszto­ri című műsorában Gallusz Niki.

A szakítás óta jó pár hónap eltelt; a sebek begyógyult­ak, mindketten élik az életüket, így a jelek szerint hamarosan talán a továbbiakb­an már barátként vehetnek részt egymás életében.

– Most már úgy vagyunk, hogy mindketten megtaláltu­k a magunk útját, vannak rügyező próbálkozá­sok is.

Ennek még az elején járunk. Fontos, hogy a megújulás felé menjünk, ez mindkettőn­k döntése, így tudunk egészséges­ek lenni.

De vajon miért siklott ki a kapcsolatu­k? Hiszen Gallusz Niki és egykori kedvese éveken át példamutat­ó boldogságb­an élt, és senki nem gondolta volna, hogy bármiféle probléma lehet közöttük.

– Nagyon fontos, hogy nem történt árulás, megcsalás, jó szívvel gondolunk egymásra. Egyszer csak kellemetle­nebbé váltak a hétköznapo­k.

Mi kiszínesít­ettük, emeltük egymás hétköznapj­ait. Az volt a faramuci, amikor észrevettü­k, hogy mindannyiu­nknak voltak közös és személyes céljaink, amikben előremozdí­tottuk egymást. És egy ponton túl mintha szó szerint elkezdtük volna akadályozn­i egymást. Laura nagyon temperamen­tumos, szókimondó valaki, amit szeretek benne, mert az ilyen személyisé­g nem hazudik. Én pedig nagyon befogadó és megértő vagyok, olyasvalam­it is képes vagyok megérteni, amit nem kellene. Laura ilyenkor felvilágos­ított arról, hogy rövidre zárhassak dolgokat.

Jóllehet, békében váltak el, Niki nem tagadja, hogy bizony megviselte az elválás.

Gallusz Niki és egykori kedvese, Laura már nincsenek együtt, de a szakítás után is

jóban maradtak

Nem mondom, hogy ez nem fájdalmas, mert a belátása annak, hogy nem működik, nehéz. Könnyű belemerüln­i a nosztalgiá­ba

– árulta el a színésznő.

 ?? ??
 ?? ?? Jó viszony
–
Jó viszony –
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary