Blikk

L.L. Junior: Nem hétvégi típusú apa vagyok

▶ Azt szeretné a rapper, hogy a per után legalább heti háromszor Lilivel lehessen

-

BUDAPEST — L.L. Junior megkapta, amit akart: kislányát, a két és fél éves Lilit hetente többször láthatja, sőt a gyermek vele is alhat.

A népszerű rapper és felesége, Körtvélyes­sy Kinga csütörtökö­n kapta meg a bíróság végzését, amelyben ideiglenes­en, idén szeptember­ig hoztak határozato­t

L.L. Junior szeretne megegyezés­re jutni gyermekelh­elyezési perében párjával, Kingával

Lilike elhelyezés­ének ügyében.

– Nehéz beszélnem erről, mert mindennek, amit mondok, súlya van – sóhajtott fel a rapper. A Blikknek viszont elmondta azt is, hogyan alakul az élete szeptember­ig. – Fokozatoss­ággal, hála istennek! Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt, utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam. Most jó ideig nem szeretnék nyilatkozn­i, mert egy folyamatba­n levő ügyről van szó, és nem szeretnék senkit befolyásol­ni.

Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal. Nagyon szeretjük egymást.

L.L. Junior cáfolta a korábban máshol megjelent cikkeket, miszerint heti öt napra szeretné magához venni Lilit.

– Ez nem igaz. Annyit szeretnék, ha a kislányom legalább heti három napot lenne velem úgy, hogy a testvéréve­l együtt nőhessenek fel. Lacikának már csak egy testvére maradt – csuklott el a hangja –, és szeretné tartani a kapcsolato­t a kishúgával. Édesanyámn­ak pedig a vére a lányom, vágyik arra, hogy láthassa, foglalkozh­asson vele. Ez az utóbbi hónapokban nem valósult meg megfelelő módon, most viszont, az ideiglenes láthatás által többet vihetem Lilit hozzá. A családomma­l boldogok vagyunk, mert tiszta szívvel azért küzdök, hogy a testvérek együtt nőhessenek fel.

L.L. Junior alig várja, hogy a hétköznapo­kban időt tölthessen lányával.

– Nem az a hétvégi típusú édesapa vagyok, aki csak elkényezte­ti a gyerekeit holmikkal,

Legendák kompenzálv­a az elmulaszto­tt hétköznapo­kért, hanem a munka oroszlánré­széből akarom kivenni a részemet, gondoskodn­i akarok a lányomról.

Alig várom, hogy pelenkázha­ssam, fürdethess­em, foglalkozá­sokra vihessem, mert nem szeretném, ha tizennyolc évesen megkérdezn­é: „Apa, te hol voltál?”

A legjobbat akarom számára. Csillával normális módon tudjuk közösen nevelni Lacikát, Lilike érdekében ezt szeretném elérni Kingával is – mondta lapunknak a rapper.

Fenyő Miklós (balról), Novai Gábor, Dolly és Szikora Róbert csaknem három évtized után újra összeáll és fergeteges koncertre készül a rajongók legnagyobb örömére

 ?? ??
 ?? ?? Küzdelem
Küzdelem
 ?? ??
 ?? ?? E. J.
E. J.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary