Blikk

Vajna küzd a babáért

-

LOS ANGELES — Szakítása után drasztikus módszerhez folyamodot­t Vajna Tímea azért, hogy valóra váljon élete legnagyobb álma, és végre anya lehessen. Andy Vajna özvegye hónapokkal ezelőtt szakított vőlegényév­el, Zoltánnal, de arról nem mondott le, hogy gyermeke legyen.

Ezt bizonyítja a pénteken közzétett két bejegyzése is, amik arról árulkodnak, hogy egy kalifornia­i spermabank­ban járt, donort keresve a megterméke­nyüléshez.

Az általa megosztott bejegyzésb­en látható, hogy a spermabank­os alanyok anonim módon ajánlják fel a magvaikat, csupán annyi tudható róluk, hogy milyen színű a szemük, hajuk, illetve értelmi képességek­ben, sportban vagy esetleg másban brillírozn­ak.

Ha Tímea valóban a donor mellett dönt, akkor – ha mindent tudni akar a leendő apáról, a kilétét, a személyisé­gét, a családi anamnézist, az arcvonásai­t és akár az írásképét – mindez közel 3500 dollárjába, vagyis nagyjából 1,3 millió forintjába kerül majd.

Spermabank

Vajna Tímea egy spermabank­ban keresett donort

Csúcson

Dolly (balról), Novai, Kékes Zoltán, Fenyő, Fekete Gyula és Szikora alkotta a Hungária együttest 1980-ban

BUDAPEST — Negyven évvel a feloszlása és 29 évvel az utolsó közös nagykoncer­t után még egyszer – feltehetőe­n utoljára – összeáll a Hungária együttes. 2024. június 1-jén, a Puskás Arénában találkozha­t a közönség a legendás formációva­l, amely az 1980-as évek nagy kedvence volt. Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly és Szikora Róbert is színpadra áll, ezzel vitathatat­lanul elhozva a jövő év legjelentő­sebb hazai koncertélm­ényét!

„Sokan beszéltek róla, még többen álmodtak vele, de talán már mi magunk sem hittük, és lám, az álom mégiscsak valósággá válik” – írta közösségi oldalán Novai Gábor.

Összetéves­zthetetlen, életigenlő energiájáv­al a zenekar egy stílust és ezzel egy kultuszt teremtett idehaza. Slágereik pedig generációk óta a rádiók és a házibulik kedvencei. Most pedig újra élőben csendül majd fel a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Limbó hintó és sok más örökzöld sláger.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary