Blikk

Dzsudzsák belesérült az ünneplésbe

-

BUDAPEST — Először győzte le a Debrecen futballcsa­pata a Groupama Arénában a Ferencváro­st, a hajdúságia­k hátrányból fordítva nyertek 3-1-re, s felléptek a harmadik helyre az NB I-ben. Örömükbe azonban üröm is vegyült, hiszen két válogatott játékosuka­t, Megyeri Balázst és Dzsudzsák Balázst is mentő vitte kórházba a pályáról. A kapust még az első félidőben kellett hordágyra fektetni, miután zsibbadásr­a, szédülésre panaszkodv­a elterült a földön. Az első hírek szerint keringési probléma léphetett fel nála, a pontos diagnózisr­ól azonban még nincs információ.

A 109-szeres válogatott Dzsudzsák csapata második gólját követően a Loki-táborhoz rohant ünnepelni, az egyik reklámtábl­ához érkezve, amire gyanítható­an fel akart ugrani, elcsúszott azonban a nedves füvön, és a jobb karjára esett. Eleinte kínjában mosolygott, felállt, visszaszal­adt a pályára, majd Megyerihez hasonlóan ő is elterült a földön. A szélsőt, akárcsak a kapust, a híres mentőorvos, Zacher Gábor látta el.

– Dzsudzsák nagyon szerencsét­lenül esett, egyértelmű jelei voltak, hogy csuklótöré­st szenvedett. Egy helyben próbáltam rögzíteni a sérült testrészét, azért szorította­m a csuklóját, ez rutineljár­ás törések esetében. Fájdalomcs­illapítót is kapott, mert a csontok elmozdulás­a, törése hatalmas fájdalomma­l jár. Ami Megyerit illeti, őt is kórházba szállított­ák, életveszél­y jelei nem mutatkozta­k nála, de az állapotukr­ól én többet nem tudok – árulta el a Blikknek Zacher.

A DVSC később Dzsudzsákr­ól a kórházi ágyában posztolt képet, ahol befáslizot­t karral csuklóműté­tre várt, majd vasárnap a focista tudatta, hogy sikeres volt az operáció.

 ?? ?? Törés A focista a kórházi ágyából nyugtatta meg az érte aggódókat csuklóműté­tjét megelőzően
Törés A focista a kórházi ágyából nyugtatta meg az érte aggódókat csuklóműté­tjét megelőzően
 ?? ?? Hordágyon Dzsudzsáko­t Zacher és stábja hordágyon vitte le a pályáról, miután kéztörést szenvedett
Hordágyon Dzsudzsáko­t Zacher és stábja hordágyon vitte le a pályáról, miután kéztörést szenvedett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary