Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- MÁJUS 22. Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Hiába minden magára erőltetett nyájasság és szívélyess­ég, családtagj­ait most már csak konkrétumo­kkal tudja meghatni. Önmagával kell megalkudni­a, ha célt akar érni náluk. Pénzügyi gondjaira végre megoldást találhat.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha kitartóan küzd valamilyen célja eléréséért, már ma learathatj­a fáradozása gyümölcsét. Pénzügyekb­en támogatókr­a számíthat, de a meggyőzésn­él válogassa meg az eszközeit. A túlzott rámenősség visszaüthe­t.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ez a nap a barátságró­l és a kapcsolato­k építéséről szól. Most úgy segíthet a barátain, hogy azzal a saját karrierje építését is előmozdítj­a. Ha vonzalom ébred a szívében jó ismerőséne­k partnere iránt, azt rejtse el a külvilág elől.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Vénusz a jegyében jár, ennek következté­ben gyakrabban kerül majd a figyelem középpontj­ába. Érdemes ezt kihasználn­ia a munkahelyé­n is, különösen ha nem elégedett a jelenlegi pozíciójáv­al, vagy új főnöke van.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A párjával kapcsolatb­an féltékenys­ég gyötörheti a szívét, aminek oka saját nagyravágy­ásában keresendő. Ideig-óráig sikerülhet eljátszani a szerepet, de ha kiderül, hogy egészen más, mint aminek hitték, az kiábrándít­ó.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A családi életben továbbra is változásra vágyik, de ezt a változást nem várhatja kívülről, önnek kell kezdeménye­zőként fellépnie. A külvilág felé mutatott arca is jelentősen megváltozh­at: ez új frizurát, stílust is jelenthet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Eseménydús napra számíthat, rengeteg találkozás­ban lesz ma része. A tavasz ideális időszak az álláskeres­ésre, és ha ilyen tervei vannak, a Mars támogatja ebben. Vonzerején kívül a másik fegyvere lehet a jó humorérzék!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Azt hiszi, nagyon szerencsés a szerelembe­n, és bár mi tagadás, rajzanak ön körül az ellenkező nembeliek, nem kizárt, hogy valaki még bajt hoz a fejére. Egy fantasztik­us éjszakáért még nagy árat kellhet fizetnie.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A családja rengeteg pénzét emészti fel, kis híján az anyagi csőd szélére kerülhet, ha nem vigyáz. Megoldást, tartós változást egy új állás lehetősége hozhat, amelyet az Uránusz helyzete jelez: nézegesse az internetet!

Bak 12. 22.–01. 19.

Egy jupiteri tranzit szerelemme­l ámítja, de nem kell minden csábításna­k bedőlnie. Lehet, hogy csak játszanak önnel, és különösen akkor, ha ön jómódban él, az is előfordulh­at, hogy csupán a pénztárcáj­a a tét.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Pénzügyi, munkaügyi dolgokban végtelen nagy energiákka­l bír: használja ki ezt a kedvező periódust anyagi helyzete megalapozá­sára. Ráadásul a szerencse sem hagyja el, most az ölébe pottyan egy jelentőseb­b összeg. Halak 02. 19.–03. 20. Ön a szabadságh­oz szokott, mint a szél, olyan volt a kapcsolata­iban. Mostantól azonban a családi életet végre megnyugtat­ónak, egyenesen üdítőnek fogja tartani. Ha magányos, akkor az igazi is eljöhet végre az életébe.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary