Blikk

Modellbe szerelmes

▶ Eddig tagadták, de most egyértelmű lett, hogy több van köztük munkakapcs­olatnál

-

BUDAPEST — Számtalan kudarcba fulladt kapcsolat után Shane Tusup végre megtalálta a szerelmet egy fiatal nő mellett. Legalábbis erre utal, hogy kézen fogva andalgott párjával az egyik budai bevásárlók­özpontban szombat délután. A szerelmese­ket az egyik olvasó-riporterün­k, Annamari szúrta ki, akinek a szemfüless­égéért természete­sen jár a 10 ezer forintos jutalom.

Annamari szerint a látottak alapján teljesen nyilvánval­ó, hogy Shane és az oldalán sétáló hölgy fülig szerelmese­k egymásba. Elmondása szerint ez még akkor is egyértelmű lett volna, ha történetes­en nem fogják egymás kezét.

– Épp a moziba tartottam, amikor megláttam egy jóképű, kisportolt férfit, amint egy csinos, fiatal nővel kézen fogva sétál a bevásárlók­özpontban.

Amint alaposabba­n szemügyre vettem a párt, feltűnt, hogy a fiatalembe­r nem más, mint Shane Tusup, aki teljesen elmerült az említett hölgy tekintetéb­en. Egyértelmű volt, hogy milyen bensőséges a kapcsolatu­k. Az egyik kávézó előtt álltak meg, és folyamatos­an beszélgett­ek, láthatóan tökéletes volt az összhang kettejük között, mert újra és újra megérintet­ték egymást, miközben nagyokat nevettek. Jó volt látni, hogy ilyen boldogok – mesélte Annamari meghatotta­n.

A Shane mellett látott hölgy Nagy Viktória Zoé fitneszmod­ell, akivel a sztáredző korábban már több képet is posztolt a közösségim­édia-oldalán, ugyanis ő segítette Viktória felkészülé­sét az IFBB világbajno­kságra. Már korábban is felmerült a gyanú, hogy munkakapcs­olatnál több is van köztük, mivel a hírek szerint Viktória elkísérte Shane-t a magyar állampolgá­rsági eskütételé­re. Akkoriban azonban mindketten cáfolták, hogy romantikus szálak kötik öszsze őket. Most azonban az olvasóripo­rterünk

Testbeszéd

A tekintetük, a gesztusaik is azt tükrözték, szerelmese­k egymásba

által küldött képek félreérthe­tetlenül bizonyítjá­k, hogy a sztáredző és a fitneszmod­ell egy párt alkot. Természete­sen szerkesztő­ségünk felvette a kapcsolato­t Shane menedzsmen­tjével, Érintés

Kézen fogva sétáltak a budai bevásárlók­özpontban

de nem kívánt nyilatkozn­i. Shane Tusupnak az utóbbi években nem volt szerencséj­e a szerelembe­n, zátonyra futott kapcsolata­itól volt hangos

Titok

Korábban Zoé és Shane tagadta, hogy munkakapcs­olatnál több van közöttük

a média. Hosszú Katinkával felbontott házassága után Szabó Zsófi mellett találta meg a boldogságo­t, akivel pár hónap után eljegyezté­k egymást, de a kapcsolat az első évfordulót sem élte meg, a decemberi eljegyzést követően a felek már májusban búcsút intettek egymásnak. Shane az utóbbi évben óvta szerelmi életét a nyilvánoss­ágtól, de úgy tűnik, a sztáredző szívét ismét elrabolták.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary