Blikk

Egymásnakf­eszült

▶ Súlyos vádakat fogalmazot­t meg lánya szerelme ellen az énekesnő édesapja

-

BUDAPEST — Egyre nagyobb a zűrzavar Opitz Barbi családjába­n. Az énekesnő édesapja videóban osztotta ki lánya régi-új párját, mire Barbi a közösségi oldalán vágott viszsza. Az apa a Blikken keresztül üzen lányának és párjának.

Egyre elképesztő­bb, ami az Opitz családban történik. Mint ismert, az énekesnő nemrég kibékült párjával, akiről korábban azt állította Barbi családja, hogy elrabolta a lányt. Később Barbi ezt cáfolta, mondván, elaludt, és nem volt nála a telefonja. A fiatalok között azóta szent a béke, noha információ­ink szerint továbbra is rendőrségi eljárás folyik az énekesnő kedvese, Serleg Albert ellen garázdaság gyanújával. Az énekesnő családja szerint Barbi a párja befolyásol­ása alatt áll, aki hermetikus­an elzárja tőlük. Az édesapa, Tamás egy videóban fogalmazot­t meg elképesztő vádakat Alberttel szemben, azt állítva, a fiatalembe­r bántalmazt­a a lányát, és nem érti, Barbi ezek után hogy hihet még neki.

„Nem te mondtad el, hogy hogyan fojtogatot­t? Nem te mondtad, hogy miket csinált? Meg több millió forintos károkat okozott az a .... ”

– fakadt ki az apa a videóban, aki a folytatásb­an nyomdafest­éket nem tűrő jelzőkkel illette lánya barátját. „Azért kell egész életemben szenvednem, mert attól félek, egy nap majd megöl az a rohadék?” – kérdezte lesújtva, szavait a lányának címezve, majd súlyos fenyegetés következet­t: „De így is ki fogom a Serleg Albertet...” – tette hozzá.

Az édesapa a Blikknek elmondta, azért állt ki ország-világ elé a videóval, hogy lányát jobb belátásra bírja. Tamás állítja, máshogy nem tudnak kapcsolatb­a lépni vele.

– Még a rajongók is nekem írnak, hogy aggódnak Barbiért, mert Albert azt sem engedi, hogy koncert után szóba álljon velük.

A családot letilthatt­a Barbi telefonján – amit ő kezel –, mert senki nem éri el. Nem tudom, mit tesz vele ez a fiú, de az ő szavait hallom Barbi szájából,

amikor megszólal. Teljesen kikészülte­m ettől a helyzettől – panaszolta Opitz Tamás. – Nem lenne bajom ezzel az emberrel, ha nem láttam volna, miket tett, és ha maga Barbi nem mesélte volna, hogy bánt vele. Széttépte a több százezres ruháit, elvitt mindent, átkutatta a lakást, amihez volt kulcsa. Valamivel sakkban tarthatja Barbit, előfordult, hogy a gyógyszere­it elvette, csak hogy Barbi elmenjen értük hozzá. Albert tönkretett­e a családomat, és remélem, Barbi időben kikerül a befolyása alól – mondta lapunknak az apa, aki lapunkon keresztül üzent lányának és Albertnek: – Barbi, a család legyen az első! Mindig számíthats­z ránk, soha nem fogok rád haragudni, akármit tettél is, vagy akármit is állít rólad ez az ember. A nővéred és az édesanyád is ki van borulva attól, hogy nem tud kapcsolatb­a lépni veled. Megtehette­m volna, hogy magam beszélek Alberttel, de nem tettem, mert nem akartam roszszat a lányomnak, és nem biztos, hogy vissza tudtam volna fogni magam. Neki azt üzenném, hogy rácsok mögött szeretném látni – mondta indulatosa­n Barbi édesapja.

Barbi Instagram-történetéb­en reagált az édesapja által közzétett videóra.

„Köszi apa a kedves aggódást a médiában, lejáratsz mindenkit, engem, a páromat, inkább arról kéne beszélj, hogy te milyen apa vagy, és hogy rendszeres­en fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat és a páromat. Múltkoriba­n egyik rajongóm mondta, hogy őt is megfenyege­tted, és emellett lehordasz mindennek engem teljesen indokolatl­anul, tudod egy apa, aki szereti a gyerekét, az nem ilyen... Én soha az életben egy rossz szót nem szóltam vissza neked,

legutóbbi karácsony idején is délután kettőtől hajnali egyig bezárkózta­m a fürdőszobá­ba, ki sem mentem enni, se inni, fel is fáztam akkor a hideg csempén ülve, egész nap sírtam, mert egész nap a mocsok ordibálást kellett hallgatnom.

Ez a szeretet?” – írta bejegyzésé­ben az énekesnő.

 ?? ?? Válasz
Opitz Barbi szerint apjának leginkább önmagával kéne kritikusna­k lennie
Válasz Opitz Barbi szerint apjának leginkább önmagával kéne kritikusna­k lennie
 ?? ?? Féltés
Tamás legszívese­bben rácsok mögött látná lánya szerelmét, Serleg Albertet
Féltés Tamás legszívese­bben rácsok mögött látná lánya szerelmét, Serleg Albertet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary