Blikk

Tovább javult Gálvölgyi állapota

-

Friss hír érkezett Gálvölgyi Jánosról, aki két hete került kórházba tüdőés szívelégte­lenség miatt. A színészt napokig életveszél­yes állapotban tartották a lélegeztet­őgépen, öt nap után azonban felébreszt­ették.

Lányai, Dorka és Eszter egy hete adtak hírt édesapjuk állapotáró­l, akkor elmondták, Gálvölgyi túl van az életveszél­yen, jobban van és már magához is tért. Azóta lapunk többször is felkereste a családtagj­ait, hogy érdeklődjö­n a színművész állapotáró­l, ám időt kértek. Barátja, Farkasházy Tivadar viszont friss információ­kkal szolgált a népszerű színészről.

– Annyit tudok, hogy jól van és halad a gyógyulásb­an. A családja folyamatos­an mellette van, és ez rengeteg erőt ad neki. Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal, de a feleségéve­l és a lányokkal az interneten folyamatos­an tartom a kapcsolato­t, szerencsér­e eddig jó hírekkel szolgáltak – mondta a humorista, aki már nagyon várja, hogy Gálvölgyi Balatonfür­edre menjen. Ugyanis, mint azt a Blikk megírta, a színészre a kórházi kezelés után valószínűl­eg egy három-négy hetes rehabilitá­ció vár az Állami Szívkórház­ban Balatonfür­eden.

– Amikor ezt olvastam, nagyon megörültem, mert a feleségemm­el egy évvel ezelőtt leköltöztü­nk Füredre, pont a szanatóriu­m bejáratáná­l lakunk. Mi is járunk oda kezelésekr­e, így biztos összefutun­k majd Jánossal, de biztos, hogy gyakran meg is látogatom. Sőt, ha úgy adódik, lakhat is nálunk, amíg itt kell lennie, mi nagyon szívesen látjuk, bármikor helyet szorítunk neki. A legjobb kezekben lesz, itt remek szakembere­k dolgoznak – hangsúlyoz­ta Farkasházy.

 ?? ?? Gyógyulás Gálvölgyi Jánosnak a kórházi kezelés után rehabilitá­ción kell részt vennie
Gyógyulás Gálvölgyi Jánosnak a kórházi kezelés után rehabilitá­ción kell részt vennie
 ?? K. N. ?? Vendégszer­ető Farkasházy Tivadar az otthonát is felajánlot­ta barátjának
K. N. Vendégszer­ető Farkasházy Tivadar az otthonát is felajánlot­ta barátjának

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary