Blikk

Osztoznia kell Anikó ágyán a kiválaszto­tt férfinak

- R. A.

BUDAPEST — Molnár Anikó négy kiskutya büszke gazdája, és nyíltan vállalja, hogy a házi kedvenceiv­el egy ágyban alszik. A modell elmondása szerint ez már többször okozott problémát a párkapcsol­ataiban.

– A legtöbb férfi nagyon kényes a kutyakérdé­sben, azt tapasztalo­m, hogy meg sem tudják indokolni, miért probléma az, hogy a kutya is feljöhet az ágyra, egyszerűen csak kiborulnak tőle. Ezt már többször átéltem, hiszen négy kiskutyám van, egytől egyig mentett állatok. Az egyikőjükn­ek csak három lába van, mert a korábbi gazdája megkínozta. A kezdetektő­l fogva együtt alszom velük, hiszen végtelenül szeretetéh­esek, és ők az én kis társaim. Az évek alatt volt olyan kapcsolato­m, amely nyolcvan százalékba­n azon ment tönkre, hogy az akkori párom nem tudta elfogadni a kutyáimat – mesélte Anikó.

Számtalan ember él olyan párkapcsol­atban, Ragaszkodá­s ahol az egyik fél anyagilag kihasználj­a a másikat. A modell számára nemcsak az fontos, hogy a férfi elfogadja a kutyáit, hanem az is, hogy szorgos legyen.

– Biztosan nem tudnék olyan férfival lenni, aki nem dolgozik, és rajtam élősködik. Azt gondolom, elsősorban nem az a fontos, hogy sok pénze legyen, hanem hogy a férfi is kivegye a részét a munkából, és itt a ház körüli teendőkre is gondolok. Az évek alatt sokszor a szememre vetették, hogy bizonyára azért nem találok párt, mert nagyok az igényeim. Rá kellett jönnöm, hogy igazuk van, de nem anyagilag várok el sokat, hanem emberileg, és sajnos a nagybetűs emberekből már egyre kevesebb van – magyarázta Anikó.

 ?? ?? Anikó egyetlen férfi kedvéért sem dobja ki kutyáit az ágyából
Anikó egyetlen férfi kedvéért sem dobja ki kutyáit az ágyából

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary