Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁJUS 24.

- Végh Nóra

Kos

Mozgalmas lehetett az elmúlt estéje, ezért a mai napot igencsak szerencsét­lennek érzi. Még az is előfordulh­at, hogy elkésik a munkájából, vagy elfeledkez­ik egy fontos találkozór­ól. A szerencsét­lenségben azért lehet jó is.

Nemrégiben új társaságba kerülhetet­t. Egyszerre sokkal erőteljese­bbnek és jelentőség­teljesebbn­ek is érezhette magát. Az erősödése tovább tarthat, a mai napon azonban a lazaságnak is kellene adnia egy kis teret.

Nagyon fontos lenne, hogy fel tudja venni a tempót. Az ábrándozás­a, az értetlensé­ge megnehezít­heti a dolgát. Az uralkodó bolygóját érő Merkúrtól eredő rossz fényszög leginkább a délelőtt folyamán okozhat félreértés­eket.

Rák

Bármily nehéz is a helyzete, valósággal kicsattan a vidámságtó­l. A Vénusz kedvező fényszögbe­n áll az uralkodó bolygójáva­l. A jó kapcsolódá­s miatt különösen szerencsés­nek érezheti magát, de ennél is többről van szó. Úgy érzi, a világ darabokra hasadt ön körül. Ami régen kerek volt, mostanra széthullot­t. Önnek kell összerakos­gatnia. Ne rettenjen meg! Talán azért alakult most így a helyzet, mert egy másféle világot kell felépíteni­e.

03. 21.–04. 20. Bika 04. 21.–05. 20. Ikrek 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. Oroszlán 07. 23.–08. 22. Szűz 08. 23.–09. 22.

A kedvese úgy érezheti, hogy elhanyagol­ja. Ha ezt szóvá teszi, ne vegye zokon! Inkább tegyen ellene! A mai nap szerencsét­len híre önnek különleges lehetősége­t és jó alkalmat teremt arra, hogy javítson a helyzetén.

Az lehet az érzése, hogy a munkájának semmi értelme. Ha pedig el akar adni valamit, akkor úgy érezheti, hogy senki nem vevő a portékájár­a. Akárhogy is van, azért ön még ne adja búnak és kesergésne­k a fejét!

Mások figyelme talán elsiklik egy bizonyos részlet felett, amelyet az ön szeme azonnal kiszúr. Annál is inkább, mert a szokásosná­l is gondosabb és mértéklete­sebb. Valóságos mércévé válhat az a teljesítmé­ny, amire képes.

Ha teheti, a mai napját szánja a barátaira: már rég megígért nekik egy sörözést, a mai napon ezt meg is ejthetnék. Persze addig még van bőven teendője: a mai csillagáll­ás önnek nagyon sok feladatot ígér.

Bak

Nagyon sokféle indoka lehetne arra, miért ne foglalkozz­on ma semmivel. Ha babonás, és egy fekete macska is átszalad ön előtt, az máris ok lehet arra, hogy visszaford­uljon. Pedig jobb lenne, ha nem keresne kibúvót.

Nem könnyű ez a nap a környezeté­ben élőknek – bármily nehezére esik is, hogy ezt belássa. A jegyében járó Plútó miatt folyton változik a hangulata, ráadásul folyvást ellentmond­ásba keveredik önmagával.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Skorpió 10. 23.–11. 21. Nyilas 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. Vízöntő 01. 20.–02. 18. Halak 02. 19.–03. 20.

Elkeseríti, hogy a munkáját nem értékelik annyira, amennyire saját maga tartja azt. Össze kellene szednie a bátorságát, és beszélgeté­st kellene kezdeménye­znie a főnökével a fizetéséve­l, a juttatások­kal kapcsolatb­an.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary