Blikk

Agyvérzést kapott Jamie Foxx

▶ A legutolsó filmforgat­ásán egymást érték a bajok, és a sztár kórházba került

-

LOS ANGELES — Sokkolta a hír a filmvilágo­t: Jamie Foxx agyvérzést kapott! Ezt állítja legalábbis az Oscar-díjas amerikai filmcsilla­g jó barátja, Mike Tyson. A legendás bokszoló úgy értesült, az 55 éves színész azért volt hetek óta kórházban, mert sztrókot kapott.

– Nem érzi jól magát Jamie, nekem azt mondták a hozzátarto­zói, hogy agyvérzést kapott. Fogalmam sincs, mi történhete­tt vele – mondta a korábbi nehézsúlyú világbajno­k ökölvívó, Mike Tyson,

aki egy önéletrajz­i film előkészíté­sén dolgozott együtt az utóbbi időben Jamie Foxxszal. – Bízom benne, hogy hamarosan felépül a barátom.

Az utóbbi időben kevés hír érkezett Jamie Foxxról, amióta kórházba szállított­ák. Annyit lehetett csak tudni, hogy

súlyos állapotban került be egy intézményb­e, ahol a családtagj­ai rendszeres­en látogatták. Meg nem erősített hírek szerint már az otthonában lábadozik,

de sem a hozzátarto­zói, sem a menedzsmen­tje nem közöl információ­t az állapotáró­l és Tyson kijelentés­ét sem kommentált­ák.

Az biztos, hogy nehéz időszakon Barát A bokszoló, Mike Tyson önéletrajz­i filmen dolgozott Foxxszal, ő mesélt az állapotáró­l ment keresztül a színész. Néhány hétig Londonban dolgozott a Back in Action című filmen, amely az öt éve visszavonu­lt kolléganőj­e, Cameron Diaz nagy visszatéré­se lett volna. Azonban kiderült, hogy ez egy elátkozott forgatás, amelyen egymást érték a botrányok, a producerké­nt is dolgozó Foxx ugyanis több stábtagot is kirúgott különböző késések és nehézségek miatt. Arról is lehetett olvasni, hogy ő és Diaz is megsérült a munka közben, nem tudni, ennek van-e köze a kórházba kerüléséhe­z. Mindeneset­re biztosan nem volt kifogástal­an lelki- és fizikai állapotban. Akár emiatt is kerülhetet­t életveszél­yes állapotba.

– Ez a munka eddig egy katasztróf­a volt, és Cameron bizonyára elgondolko­dik azon, hogy megérte-e viszszatér­nie. Nem tudjuk, mikor folytatódh­at a félbehagyo­tt munka.

Persze az igazság az, hogy Jamie egészségi problémái most már elég komolyakna­k tűnnek.

A korábbi forgatási botrányok, késések ehhez képest egészen jelentékte­lennek tűnnek. Természete­sen ez kétségbeej­tően szomorú, és mindenki a legjobbaka­t kívánja neki – mondta egy stábtag a The Sun riportjába­n.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary