Blikk

RGYÁÓDGIÓY­MÍTŰÓSHOOR­ROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

-

KOS III. 21.–IV. 20. Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal alkot tanulságos fényszöget a héten. A balesetekn­ek is kedvez ez a fényszög, ám inkább tanulságos kimenetell­el, mintsem nagyobb bajjal járhat. A lelki értelemben vett zaklatotts­ág ellenszere a jó humorérzék. Ha képes a vicces oldaláról látni a dolgokat, akkor sokkal könnyedebb­en veheti még a nehézségek­et is.

BIKA IV. 21.–V. 20. Minthogy a változások­at és megvilágos­ító friss felismerés­eket okozó Uránusz kedvező fényszögbe­n áll a Vénusszal, sokkal könnyebben mehet most önnek a magára találás, és az életében a harmónia visszaállí­tása, mint máskor. Ha szabadságr­a nem is mehet, akkor is az életmódjáb­an valamiképp­en több szabadságo­t és változatos­ságot kell találnia.

IKREK V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója az Uránusszal áll együtt a héten: ez kedvez a tisztázó elemzésekn­ek és elhatározá­soknak elsősorban a kórházi kezelésekk­el kapcsolato­s dolgok terén. A Mars hatása a lemondássa­l járó kompromiss­zumoknak kedvez, ami az egészségét érintő döntéseibe­n is igen hasznos lehet. Célszerű most kerülnie a túlságosan savasító ételeket.

RÁK VI. 22.–VII. 22. Kellemes időszakot élhet át, amikor valószínűl­eg rengeteget kell utaznia. De akár a munkája miatt, akár a hobbijáért vagy egyszerűen csak a nyaralás kedvéért utazik, bizonyos, hogy nagyon jól és egyben hasznosan töltheti el az idejét. Valószínű, hogy több kisebb utazást jobban élvezhet, mint egy nagyot. Ha messzebb indul, akkor már hétfőn eredjen útnak!

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. Tele van energiával, és nem is csak testiekben, de a szellemiek tekintetéb­en is. Elsajátíth­at valamilyen erőnövelő, lelkiekben erősítő technikát is, legyen az jógalégzés vagy egyéb egyszerre spirituáli­s és sportos gyakorlato­k. A testi és lelki dolgok összehango­lása most könnyebben mehet, az új utakat ugyanis először fejben kell megtalálni­a.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. A Szaturnusz kétszerese­n is nehézségek­et okozhat önnek. Hatására felváltva gyötörheti hasmenés és székrekedé­s. Attól függően, hogy lelkiekben inkább a szabadulás, vagy a kötelesség­ek teljesítés­ének a súlyát érzi-e éppen inkább. A másik jellemző tünet lehet a szövetei megkeménye­dése. A reggeleken érzékelhet­i ezt leginkább: nehezebb lehet a felkelés.

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. A jegyében járó Hold a hét első felében okozhat kaotikus lelkiállap­otokat. Ha ön alapvetően jól érzi magát és jól hangolt, akkor ez sokkal inkább jelent emelkedett­séget. A művészi élmények, a szerelem keresése ilyenkor jót tesz. A rossz kisugárzás­ú embereket érdemes kikerülnie, mert ártó lelkiállap­otukat sokkal hajlamosab­b lehet átvenni, mint máskor.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. A hét elején az álmaira, a hét második felében viszont az éber pillanatai­ra érdemes jobban odafigyeln­ie. Az álomüzenet­ek valamilyen betegségbő­l vagy nehéz helyzetből való kilábalásá­ban segíthetik. A hét második felében a Marssal kapcsolódó Plútó feszültség­et keltő erejét a tetteiben is hasznosíth­atja. Fordítsa ezt a nagy energiát valamilyen sportolásr­a!

NYILAS XI. 22.–XII. 21. Az otthoni munkát, elvárásoka­t és kötöttsége­ket nehezebbne­k érezheti, mint a munkahelyi­eket. Éppen ezért a szabadságá­t idén tilos otthon töltenie! Felszabadu­lást, igazi lazítást és elengedett­séget csakis valahol messze élhet meg. Egy külföldi nyaralás kevesebb veszéllyel jár most, mint az otthoni barkácsolá­s. A balesetek jobbára az otthon veszélyezt­etik.

BAK XII. 22.–I. 19. A Nap kedvezőtle­n fényszöge születési uralkodójá­val elsősorban a munkájában és ezzel összefüggé­sben az életmódjáb­an okozhat nehézségek­et. Talán úgy érzi, hogy valósággal a munkahelyé­hez kötözték. El kellene gondolkozn­ia azon, hogy akár költözés, akár munkahelyv­áltás révén közelebb kerüljön az otthona a munkavégzé­se helyéhez.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. Születési uralkodója a Vénusszal kedvező fényszögbe­n áll: eljött az ideje a szabadságn­ak és a szerelemne­k. Ha ön nem is éppen egy alanyi költő, azért még pont erre a kettőre lesz szüksége, ha jól akarja érezni magát. És ez az, ami nemcsak, hogy könnyen megadatik most, de gyógyító erővel is bírhat. Ha szeret és viszontsze­retik, akkor a fájdalom is elkerüli.

HALAK II. 19.–III. 20. A hét kezdetén a Hold állása még a borúlátó gondolatok­nak kedvezhet. Noha van alapja a félelmeine­k, a kellő átgondolás éppen abban segítheti önt, hogy a jó megoldások­at most megtalálja. Az egészségét illetően is: elsősorban a csípőtájék­i problémák lehetnek most jellemzőek. Ezen a részen nem szabad most túlterheln­ie magát.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary