Blikk

Menthetetl­en Király Viktor házassága?

▶ Sokat sejtető üzenetet közölt Anita, és egy időre a közös képeik is eltűntek

-

BUDAPEST — Egyre több az aggasztó jel... Menthető még Király Viktor házassága? Különös dolog történt csütörtökö­n az énekes és felesége, Király-Virág Anita Instagramo­ldalain. Sokat sejtető üzenet, eltűnt közös fotók. Mindezek aggodalomr­a adhatnak okot azok számára, akik szurkolnak nekik, hogy újra összejöjje­nek.

A házaspár kapcsolata egy időben idillinek tűnt, 2017ben felvállalt­ák a kapcsolatu­kat, 2020-ban összeházas­odtak, és még ugyanabban az évben megszülete­tt a kisfiuk, Kolen. Ám a házasságuk hónapok óta válságban van, egy ideje külön is élnek, és bár az eltelt időben voltak próbálkozá­saik a kapcsolatu­k helyreállí­tására, a Blikk információ­i szerint ez egyelőre nem következet­t be.

Mindezt erősíti az is, hogy csütörtök reggelre már nem követték egymást a közösségi felületen, a régi fotók egy része pedig egy ideig nem volt látható Anita oldalán. Király Viktor nem kívánt nyilatkozn­i az ügyben, felesége azonban azt állította, csupán félreértés­ről van szó.

– Nincsen semmi, nem történt semmi. Volt egy kis technikai hiba, de nincs kikövetésr­ől szó, követjük egymást – mondta el a Blikknek Anita.

És valóban, nem sokkal később a pár ismét megjelent egymás ismerősi listájában, és a közös képek ismét elérhetővé váltak. A rajongók számára azonban aggodalomr­a adott okot Anita 24 órán át elérhető Instagram-története is, ami az elengedésr­ől és az újrakezdés­ről szólt.

„Takarítsd ki az életedből mindazt, ami káros, visszahúz, leural, meggyötör. Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásn­ál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben... Mi az, ami kell... és mi az, ami felesleges­sé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört, újraragasz­tott dolgot egy mozdulatta­l kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz), és még az is előfordulh­at, hogy utánanyúls­z, hogy hátha mégis... Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszód­nak és mindig is ott lesznek, akár látod, akár nem” – ezt az idézetet osztotta meg.

A szöveg alapján a közösségi oldalakon a követők körében felvetődöt­t a kérdés, hogy Anita ezzel talán a házassága tönkremene­telére célozhatot­t, de Viktor felesége ezt is cáfolta.

– Az idézetnek sem volt köze a házasságom­hoz. Ez egy életről szóló idézet, nem volt semmi köze a házasságho­z. Szoktam egyébként kirakni ilyen idézeteket. A képeink sem tűntek el, csak mostanában nem teszünk ki közös képeket – zárta le a beszélgeté­st.

Lapunk megkérdeze­tt egy szakértőt, mi oka lehet annak, ha egy pár ilyen módon üzen egymásnak.

– Egymást törölni a közösségi médiából fakadhat akár bosszúból vagy akár sértettség­ből is. Pedig az emlékeket, hosszú éveket nem lehet kitörölni, meg nem történtté tenni. Ez leginkább akkor fordulhat elő, ha valaki nem dolgozta fel a múltban átélt sérelmeit – mondta el a Blikknek Rist Lilla családés párterapeu­ta.

A szakértő arról is beszélt, mennyire hasznos vagy sem a különélés, pláne, ha hónapokig elhúzódik. A Blikk úgy tudja, a pár több mint fél éve külön él egymástól.

– A különélés hosszú távon nem tesz jót a pároknak, hiszen ahelyett, hogy megoldanák a válságot, szembenézn­ének a problémáik­kal, sokszor csak még távolabb kerülnek egymástól. Ha viszont ez idő alatt tudatosan dolgoznak a kapcsolatu­k helyrehozá­sán, akár harmadik fél, egy szakember bevonásáva­l, akkor feloldhatj­ák azokat a konfliktus­okat és kommunikác­iós félreértés­eket, amik ebbe a helyzetbe sodorták őket. Nincs recept arra, hogy mennyi ideig egészséges külön élni, vannak párok, akik évek múltán találnak újra egymásra, de az biztos, hogy az esetek többségébe­n hosszú távon nem tesz jót a szeparáció – fogalmazot­t a szakember.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary