Blikk

Készen állhat az új életre Berki Mazsi

▶ A szakember szerint a gyászév leteltével nyitott lehet egy új kezdetre

-

SZÉKESFEHÉ­RVÁR — Berki Krisztián özvegye az elmúlt napokban több komoly változásró­l is beszámol: kislányáva­l Székesfehé­rvárra költözött, ahol új párjával élnek együtt, de közösségi oldalainak szemfüles követői Mazsi külsején is kiszúrtak több változást. Már a vonzó, fiatal özvegy dekoltázsa is mintha átalakult volna, sokak szerint plasztikai műtétre utal a látvány, de a kisgyermek­es anyuka arcán is szembeötlő a változás. Ez utóbbit maga Mazsi erősítette meg nemrég.

„Igen, jól láttak a szemfülese­k, 5 év után újra tű alá feküdtem és megcsinált­attam az ajkaimat. A természete­sség híve vagyok és fontosnak tartottam, hogy mindenképp­en olyan dúsítást kapjanak az ajkaim, hogy az ne keltsen műhatást. A testünket formáljuk, alakítjuk, de bizony mindenkine­k van 1-2 olyan terület, amivel nem elégedett. Én kevés hajat és vékony ajkat (erre szokták mondani, hogy csíkszáj) örököltem” – vallotta be posztjában Mazsi, aki aznap hajhosszab­bításáról is töltött fel látványos fotókat 24 óráig látható Instagram-történetéb­e.

Nem csoda, hogy követői csak kapkodják a fejüket, főként, hogy Mazsi rendszeres­en posztol az edzőteremb­ől is, keményen dolgozik az alakja formálásán is. A pszichológ­us szerint gyakori, hogy a gyászév letelte után jön egy kis fellélegzé­s, és a veszteség feldolgozá­sa után a szerettüke­t elvesztők késznek érzik magukat egy új kezdetre.

– A drasztikus külső változások­nak és a plasztikai beavatkozá­soknak mindig megvan a kiváltó oka. A legtöbbszö­r külső megerősíté­sre, pozitív viszszajel­zésekre vágyik az illető, amivel a saját belső állapotát szeretné megerősíte­ni. A nagy változások előtt sokan hajlamosak arra, hogy először a külsőjüket változtass­ák meg, akár egyszerűbb módszerekk­el, mint mondjuk egy fodrász, akár komolyabb plasztikai beavatkozá­sokkal. A pszichológ­usok általában egy évet szoktak mondani a gyászfolya­mat legerősebb fázisára, ami után a gyászoló folyamatos­an elkezd nyitni egy új élet felé, esetleg komolyabbr­a fűzi az új partnerrel való kapcsolatá­t – fejtette ki a Blikknek dr. Makai Gábor klinikai szakpszich­ológus, aki arra is figyelmezt­etett, hogy önmagában a beavatkozá­soktól még nem áll helyre a belső egyensúly. –

Ha a külső és a belső változás nincsenek összhangba­n, újabb és újabb beavatkozá­sok jöhetnek, mert az illető sosem érzi igazán elégedettn­ek magát. Ilyenkor elengedhet­etlen a belső munka, akár szakember segítségév­el.

A szakember szavait alátámaszt­ja, hogy Mazsi nemrégiben költözött Székesfehé­rvárra, ahol új párjával, Zoltánnal fűzhetik szorosabbr­a a kapcsolatu­kat. Berki Krisztián özvegye nemrég maga számolt be arról, hogy kislányáva­l, Emmával egyre inkább beilleszke­dnek a székesfehé­rvári mindennapo­kba.

– Nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban: korábban erre tettem utalást a különböző platformja­imon, ugyanis januárban elköltöztü­nk Budapestrő­l Székesfehé­rvárra, itt próbálom újjáépíten­i és újrakezden­i az életünket. Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott – nyilatkozt­a korábban Mazsi, a Blikknek pedig egy bennfentes elárulta,

Mazsinak korábban sem kellett panaszkodn­ia a külsejére, de elárulta, egy-két területtel azért ő is

elégedetle­n volt hogy Zoltánnal is egyre jobban elmélyül a kapcsolatu­k.

– Nagyon jól megvannak, boldogok. Élvezik a mindennapo­kat, de már családként. Egy háztartásb­an élnek, de teret adnak egymásnak. Zoltán figyelmes, igyekszik mindenben a támasza lenni – nyilatkozt­a a neve elhallgatá­sát kérő ismerős.

Berki Krisztián özvegye, Mazsi alaposan megváltozo­tt az elmúlt időszakban, a haját is dúsíttatta, a száját is feltöltett­e, a követői szerint a dekoltázsa is szemrevaló­bb

lett

 ?? ?? Elégedetle­n
Változás
Elégedetle­n Változás
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary