Blikk

Börtön fenyegeti a focistákat zaklató bombázót

▶ Az influensze­r privát fotókat is megosztott kedvenc játékosair­ól

-

Mount lefeküdt a nővel, de ilyen folytatásr­a nem

számított

Chilwell hívta el a házába Orlát, aki később őt sem hagyta

békén

Gilmournak álmatlan éjszakákat okozott

a hölgy

LONDON — Bizarr ügy borzolja a kedélyeket a Chelsea háza táján: az angol futballklu­b játékosait egy 21 éves Instagram-influensze­r zaklatta. A szőke bombázó tetteiért bíróság elé állt a napokban, s akár börtönbünt­etést is kaphat.

Orla Melissa Sloan 81 ezer követővel rendelkezi­k a közösségi oldalon, profilja szerint egy divatkeres­kedés nagykövete. Gyakran oszt meg fotókat fényűző életvitelé­ről, egzotikus utazásairó­l, és a TikTokon is aktív. Ránézésre kevesen hinnék, hogy a szexi fiatal lány rémítette halálra a londoni együttes futballszt­árjait, az ügy tárgyalásá­n ugyanakkor valóban zavarba ejtő történet bontakozot­t ki, amelynek főszereplő­i Sloan mellett az egyaránt angol válogatott Mason Mount és Ben Chilwell, illetve a ma már a Brightonba­n focizó skót Billy Gilmour.

Mint kiderült, a szőke bombázó Chilwell partijára kapott meghívást még 2020 novemberéb­en, ott ismerte meg a labdarúgók­at, Mounttal le is feküdt. A légyottot követően fél éven át tartották még a kapcsolato­t, üzeneteket váltottak, majd a 24 éves középpályá­s úgy döntött, véget vet az egésznek. Melissa ekkor üzenetekke­l kezdte bombázni a focistát, aki inkább letiltotta a számát.

Mindhiába, a nő újabb és újabb számokról próbálta elérni a sztárt, mint kiderült, összesen 21-ről (!).

„Nem költök már ételre, hogy tudjak új számokat venni” – írta egy alkalommal például. „El kell fogadnod a bocsánatké­résemet és neked is elnézést kell kérned tőlem, vagy kénytelen leszek bevetni egy új karaktert, az Ördög Bébit” – fenyegetet­t máskor Sloan.

Ezzel a névvel létrehozot­t egy profilt is, amelyre képeket töltött fel a focistáról más nők társaságáb­an, s családtagj­aival, barátaival is megosztott­a azokat.

– Tudja, hol lakom, hol edzek, aggódtam, hogy miután nem tud másként kapcsolatb­a lépni velem, feltűnik majd az edzőközpon­tunkban

– indokolta a Bajnokok Ligája-győztes játékos, miért tett végül feljelenté­st.

Kiderült, hogy nemcsak őt zaklatta az influensze­r, hanem később Chilwellne­k is elkezdett írogatni, s fotókat posztolt róla női társaságba­n, majd a tavaly nyáron a Chelseatől a Brightonho­z igazoló Gilmourt is kipécézte magának.

Sloan a bíróságon beismerő vallomást tett, s feltétel nélküli óvadékot kapott. Könnyen lehet, hogy börtönbünt­etést szabnak ki rá

a június 20-ra halasztott ítélethird­etéskor.

Sloan kisasszony ráizgult a focistákra,

akiket kéretlen üzenetekke­l bombázott

 ?? ?? Bevadult
Bevadult
 ?? ?? Légyott
Légyott
 ?? ?? Meghívás
Meghívás
 ?? ?? Szenvedés
Szenvedés
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary