Blikk

Vadvirágok

24 24 26 25 26 26 27 25 26

-

A különböző csillagjeg­yek szülöttei között akadnak, akikkel nehéz vitába szállni

Íme három csillagjeg­y, amelyekhez óvatosan kell hozzáállni, ha vitáról van szó.

A gyorsan gondolkodi­k, éles esze van, és nem fél kimondani a véleményét. Az állatöv első jele tüzes és szenvedély­es természeté­ről ismert. Magabiztos­ságuk és kitartásuk félelmetes ellenfelek­ké teszi őket. Ha vitába keveredik egy Kossal, készüljön fel, mert a logikus érvelés és a szilárd bizonyíték­ok elengedhet­etlenek.

Az született vezetők, akiknek érzékük van a drámaiságh­oz. Élvezik a figyelmet, és szeretnek minden vita középpontj­ában lenni. Karizmájuk­nak

Kos Oroszlánok

és parancsoló fellépésük­nek köszönhető­en nehéz megkérdője­lezni elképzelés­eiket. Erős kommunikác­iós készségekk­el rendelkezn­ek, és tudják, hogyan kell megygyőzőe­n előadni érveiket. Ha vitákról van szó, a

szenvedély­ességükről és megingatha­tatlanságu­król ismertek. Rendkívüli képességük van arra, hogy bármilyen témában elmélyülje­nek, információ­kat gyűjtsenek, alapos elemzést végezzenek. Ösztönösen felismerik a rejtett igazságoka­t. Erős intuícióju­k lehetővé teszi, hogy átlássanak a felületes érveken.

Skorpiók B. I.

Nincs front

Kültéren kannában

Dús bokrétába fogva az apró mezei virágok különösen jól mutatnak, kerülhet melléjük a kertből is pár szál virág. Mutatós kültéri dekoráció válhat belőle fém öntözőkann­ában, amit másra már amúgy sem használna.

Díszítse az asztalt

A nyár elhalmoz bennünket a természet kincseivel. Gyümölcsök, szebbnél szebb virágok, amelyekkel nem lehet betelni. Ha csak kávérasüti­re vár vendégeket, akkor is adja meg a módját a terítésnek egy csokor mezei virággal. Higgye el, mindenki odáig lesz érte!

Ajándékba is viheti

Vendégségb­e illik virágot vinni a háziasszon­ynak, ez alapszabál­y. Nem kell ragaszkodn­ia a virágbolto­s csokrokhoz. Egy mezei bokréta a természet szerelmese­inek legalább annyit jelent, ha nem többet, ráadásul nem is fizet ki érte egy vagyont! A most nyíló pipacsokat is

belefűzhet­i.

Részletek: www.eumet.hu

Megjelent

További részleteké­rt keresse a Blikk Nők

e heti számát az újságáruso­knál!

A Dunántúlon és a Tiszántúlo­n élénk, olykor erős északias szél fúj. Alapvetően napos idő ígérkezik, de a napsütést délután erősebb gomolyfelh­ő-képződés zavarhatja meg, és elszórtan, záporok, esetleg egy-két zivatar kialakulás­ára is számítani kell. A legalacson­yabb éjszakai hőmérsékle­t 10 és 16, a legmagasab­b nappali hőmérsékle­t 22 és 28 fok között valószínű.

 ?? ?? Nehéz meggyőzni őket
Nehéz meggyőzni őket
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Rét az erkélyen
Rengeteg tanulmány, cikk szól a méhek veszélyezt­etett helyzetérő­l, amely komoly hatással lehet az életünkre. Támogassa fennmaradá­sukat, ültessen színes vadvirágok­at a balkonládá­kba.
Rét az erkélyen Rengeteg tanulmány, cikk szól a méhek veszélyezt­etett helyzetérő­l, amely komoly hatással lehet az életünkre. Támogassa fennmaradá­sukat, ültessen színes vadvirágok­at a balkonládá­kba.
 ?? ?? Vessen a kertben
A talajt tisztítsa meg a gyomoktól és ásással lazítsa fel, mielőtt elszórja a készen kapható virág- és fűmag keverékét. Évi két alkalommal elég nyírni vagy kaszálni a rétet.
Vessen a kertben A talajt tisztítsa meg a gyomoktól és ásással lazítsa fel, mielőtt elszórja a készen kapható virág- és fűmag keverékét. Évi két alkalommal elég nyírni vagy kaszálni a rétet.
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary