Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 26. Végh Nóra

-

Kos

Jobb lenne, ha elfogadná önmagát olyannak, amilyen. Van, amin változtath­at, van, amin azonban nem. Tudjon különbsége­t tenni a saját és a mások elvárásai között. Mindig nem felelhet meg a külvilág igényeinek.

Bika

A nyárias idő hatására jelentősen javul a hangulata. Azért is persze, mivel a hév nemcsak kívülről, de belülről is fűti, bizakodóbb lehet a jövőjét illetően. Könnyen megoldhat egy olyan feladatot, amitől eddig tartott.

Ikrek

A szokottnál zaklatotta­bb napra számíthat: a Hold és a Mars fényszöge miatt. Bár reggel még az egekben érzi magát, később hajlamossá lehet a túlfűtött érzelmekre, csapongó lelkiállap­otra.

Rák

Kissé összezavar­odott a saját érzelmeit illetően. Örökké mintha mást akarna, másra vágyna. Az érzelmei és az értelme nincsenek összhangba­n. Hol túl szigorú, máskor meg módfelett engedékeny önmagával szemben.

Oroszlán

Valami szokatlan dologra vágyik, olyasmire, ami nem igazán jellemző önre. A lélek felszabadí­tásának legjobb módja, ha egy kicsit eltér a megszokott kerékvágás­tól, és másban is kipróbálja magát, mint amiket eddig tett.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

A Hold az ön jegyét közelíti ma, ráadásul kapcsolódi­k a zabolátlan Uránusszal is. Ezért aztán igen remek hangulatba kerülhet. Emiatt hajlamos a túlzásokra: túlzásba vihet tréfát, vagy nagyon rámenős lehet a szerelembe­n.

Mérleg

Talán úgy érzi, valaki túlságosan rátelepede­tt önre. Ne legyen vele mogorva, csak próbálja meg finoman eltávolíta­ni az életéből. Nehezebb a helyzete, ha egy idős családtag az illető, akiről önnek kell gondoskodn­ia.

Skorpió

A kapcsolat házában járó Jupiter mindkét születési uralkodójá­val kapcsolódi­k. Ne lepődjön meg azon, ha sokan keresik a társaságát. Rég nem látott vagy új ismerősök jelentkezh­etnek önnél – ne utasítsa vissza a találkozás­t!

Nyilas

Használja ki a kellemes időt egy kis sétára, kirándulás­ra azzal, akit igazán szeret. Valaki már régóta ácsingózik a társaságár­a. Talán csak barátkozni akar, vagy üzletelni, de talán többet.

Bak

A természetj­árás, a kerti munkák sok örömet jelenthetn­ek. A gépek világa, az internet, a tv ijesztő hírei csak elkeseríti­k, felidegesí­tik. Az igazi valósággal való érintkezés megnyugtat­óbb. Tegye jobbá az élőhelyét!

Vízöntő

A szokásosná­l is érzékenyeb­b: uralkodó bolygója a biztonságr­a törekvő Bikában járva kap nehéz fényszöget a nyugtalaní­tó Holdtól, a sértődéken­y Plútótól. Ezért olyasmit is a szívére vehet, amit egyébként fel sem vesz.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Nem mindig várhatja el másoktól, hogy önnel törődjenek. Különösen, ha ez a törődés egyoldalú lenne. Sajnos, amit ön érez, az lehet, hogy puszta illúzió. Meg kellene látnia a másik igényeit is, ha szeretni akar.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary