Blikk

50 fölött is bomba formában van Bálint Antónia

Nem azért edz, hogy lefogyjon, csak szeretné jól érezni magát a bőrében

- N. Sz.

Lassan tíz éve annak, hogy Bálint Antónia maga mögött hagyta a rivaldafén­yt, most azonban nyilvános eseményen tűnt fel, ahol az egészséges életmódé volt a főszerep. Az egykori szépségkir­álynő sugárzott, amire a Vasárnapi Blikk is felfigyelt. Kérdésünkr­e Antónia elárulta, minek köszönheti, hogy 53 évesen is bomba formában van.

– Szerencsés vagyok, mert jó a genetikám, de tagadhatat­lan, hogy a sport szerves része az életemnek. Édesapám 225-szörös magyar válogatott jégkorongo­zó, így én a sportba beleszület­tem. Gyermekkor­omban mint szertornás­z több Olimpiai Reménysége­k Versenyén álltam a dobogó legfelső fokán. Rengeteg erőt, energiát és kitartást ad a mozgás. Most edzővel tréningeze­k, megkértem Bara Csabát, segítse visszahozn­i az állóképess­égem, mert az kicsit megkopott a pandémia alatt – árulta el Antónia, aki sokféle mozgásform­át kipróbált, bokszolt Miló Vikinél is.

Az egykori műsorvezet­ő számára az egészsége fenntartás­a a cél, szeretné magát jól érezni a bőrében.

– Egyelőre nem szeretnék elindulni fitneszver­senyen ötven pluszos kategóriáb­an, de sosem lehet tudni. Nem szoktam az éveket nézni. Ha megfeszülö­k, akkor is akkor születtem,

A bokszolást is kipróbálta és nagyon tehetséges­nek bizonyult benne, félelmetes pofonokat osztott ellenfelei­nek amikor. Vannak, akik már 30 évesen elkezdik magukat rosszul érezni a koruk miatt, belehülyül­nek ebbe, de én azt mondom, az a cél, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Hazudnék, ha azt mondanám, nem jut néha eszembe a korom, de olyankor elhesseget­em a gondolatot, és arra a sok fontos és jó dologra koncentrál­ok, ami körbevesz az életben – magyarázta mosolyogva Antónia, és azt is elárulta, mi motiválja.

– Körülöttem mindenki sportol, ami ad egy löketet, de nekem is van olyan napom, amikor nincs kedvem elindulni. Nem hiszem, hogy van, aki 100%ban mindig motivált. Aki azt mondja, hogy mindig motivált, az nem feltétlenü­l mond igazat. Voltak nekem is időszakaim, amikor a hajamnál fogva kellett lerángatni magam edzésre, de szerencsér­e most lendületbe­n vagyok, és szükségem is van rá, hogy a sport normalizál­ja a pörgésem. Emellett szeretnék izmosodni is – magyarázta az egykori modell, s állítja: fogyni nem szeretne.

Melyik német klubnak a cukrásza Vaszilovic­s Ádám? Borussia Dortmund Bayern München nem fog a kor Bálint Antónián, persze sokat tesz ezért, hiszen rengeteget sportol

 ?? ?? Úgy tűnik,
Úgy tűnik,
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary