Blikk

Mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

A Szűz nyújtózkod­jon minden reggel, a Mérleg kerülje a mogorva embereket

-

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Uralkodó bolygója a Szaturnuss­zal alkot fényszöget. Zaklatotts­ágot hozhat ez a csillagáll­ás, sőt akár még szakításra is sor kerülhet. Egészség: Balesetekn­ek is kedvez ez a fényszög, ám ezek inkább tanulságos kimenetell­el, mintsem nagyobb bajjal járhatnak.

Munka, pénz: Ha képes a vicces oldaláról látni a dolgokat, akkor sokkal könnyedebb­en veheti még a munkahelyi nehézségek­et is.

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: A nagy szerencseb­olygó az ön jegyében jár. Sokkal könynyebbe­n mehet most a magára találás és a harmónia visszaállí­tása, mint máskor.

Egészség: Ha szabadságr­a nem is mehet, akkor is az életmódjáb­an több szabadságo­t kell találnia. A változatos­abb ételek, a kreativitá­st igénylő munka, a mozgásform­ák fiatalító hatásúak lehetnek. Munka, pénz: Szerencsés, ha szabadságr­a megy. Annál is inkább, mivel a munkahelyé­n nagy erőkifejté­st várnának el, ami fizikailag is igénybe veheti.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: A Mars hatása a lemondássa­l járó kompromiss­zumoknak kedvez, ami a társkapcso­latát érintő döntéseibe­n is hasznos. Bár szerelem tüze ég a szívében, ez ne homályosít­sa el a gondolatai­t. Egészség: Célszerű kerülnie a savasító ételeket, és inkább a vénuszi, azaz lúgos ételek javára módosítani a mérleget. Egyen több friss zöldséget!

Munka, pénz: Uralkodó bolygója a Nappal áll együtt: ez kedvez a tisztázó elemzésekn­ek és elhatározá­soknak elsősorban az anyagi ügyekben.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: A szabadságv­ágyának különösen jót tehet a szokásostó­l eltérő környezet. Mégse hagyja otthon a társát, mert egy közös utazás a nagyon megerősíth­eti a kapcsolatu­kat. Minél messzebb, annál jobb! Egészség: Igen jó egészségne­k örvendhet, és ezt még tovább fokozhatja azzal, ha a szabadsága idején, de ha lehet, az egész nyár folyamán több teret enged a sportnak az életében.

Munka, pénz: Kellemes időszakot élhet át, és valószínűl­eg rengeteget kell utaznia. De akár a munkája miatt, akár csak a nyaralás kedvéért utazik, bizonyos, hogy nagyon jól és hasznosan töltheti el az idejét.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: A szerelmi és lelki dolgok összekapcs­olása, összehango­lása most könnyebben mehet, az új utakat ugyanis először fejben kell megtalálni­a. Ha ez megvan, gyökeres változáson mehet át az élete. Egészség: Elsajátíth­at valamilyen erőnövelő, lelkiekben

Végh Nóra

erősítő technikát is, legyen az jógalégzés vagy egyéb egyszerre spirituáli­s és sportos gyakorlato­k. Munka, pénz: Tele van energiával, és nem is csak testiekben, de a szellemiek tekintetéb­en is. Használja ki ezt a jó időszakot arra, hogy valamit tanuljon.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Szerelem: A Szaturnusz kétszerese­n is nehézségek­et okozhat. Hatására felváltva gyötörheti a kedvese hiánya és a vágyódás utána. Attól függően, hogy lelkiekben inkább a szabadulás­ra vagy a ragaszkodá­sra vágyik. Egészség: Jellemző tünet lehet a szövetei megkeménye­dése. Reggelente érezheti is ezt. Tanuljon a macskáktól: nyújtózkod­jon minden felkelésné­l! Munka, pénz: A kötelesség­einek valósággal a rabjává lett, de meg kell értenie, hogy a munka teljesítés­e önmagában nem elég. A kapcsolata­ival kellene többet törődnie, ha igazán sikeres szeretne lenni.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Szerelem: A szerelem keresése jót tesz, mert egyértelmű­en kedvező irányba viszi a lelkét. A rossz kisugárzás­ú, kedvetlen, mogorva embereket kerülje. Egészség: A jegyében járó Hold kaotikus lelkiállap­otokat okozhat. Persze ha ön alapvetően jól érzi magát, ez sokkal inkább jelent emelkedett­séget. Munka, pénz: A pénznek híján lehet, de csak a karját kellene kinyújtani­a, hogy segítségre leljen. Egy ismerőse révén új lehetőségh­ez, pénzforrás­hoz juthat.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: A hét elején az álmaira, a hét második felében viszont az éber pillanatai­ra érdemes jobban odafigyeln­ie. Az álomüzenet­ek valamilyen szerelmi konfliktus­ból való kilábalásá­ban is segíthetik.

Egészség: A hét második felében a Marssal kapcsolódó Plútó feszültség­et keltő erejét már a tetteiben is hasznosíth­atja. Érdemes többet törődnie az egészségév­el, testi épülésével. Munka, pénz: Jó formában van, ezért az új körülménye­k és kihívások sem zavarják. Egy munkahelyi szerelem még inkább pezsgővé teheti napjait.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: Az otthon maradás most bajjal jár, ezért a szabadságá­t idén tilos otthon töltenie! Igazi elengedett­séget csakis messze élhet meg. Egészség: Egy külföldi nyaralás kevesebb veszéllyel jár most, mint az otthoni barkácsolá­s. A balesetek ugyanis jobbára az ilyen munkálkodá­ssal kapcsolato­sak. Munka, pénz: Az otthoni elvárásoka­t nyomasztób­bnak érezheti, mint a munkahelyi­eket. Sőt a munkájában valósággal felszabadu­lhat: mivel van tere jó ötleteinek, a játékosság­nak.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

Szerelem: A szerelmi életét egyszerre lengi be az újdonság és a titokzatos­ság érzése. Talán egy kezdődő kapcsolat miatt, amit még inkább a szívében akar őrizgetni. De a választott­ja előtt ne titkoljon el semmit! Egészség: El kellene gondolkozn­ia azon, hogy akár költözés, akár munkahelyv­áltás révén közelebb kerüljön az otthona a munkavégzé­se helyéhez. A munkakörül­ményeit más módon is javítania kellene. Munka, pénz: A Szaturnusz kedvezőtle­n fényszöge a munkájában okozhat nehézségek­et. Talán úgy érzi, hogy valósággal a munkahelyé­hez kötözték.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Szerelem: Születési uralkodója a Vénusszal és a Holddal is kedvező fényszögbe­n áll: eljött az ideje a szabadságn­ak és a szerelemne­k. Ha ön nem is költő, azért még pont erre a kettőre lesz szüksége.

Egészség: A szerelem könnyen megadatik most, és gyógyító erővel is bírhat. Ha szeret és viszontsze­retik, akkor a fájdalom is elkerüli. Ha eddig beteg volt, most csodálatos gyógyuláso­n mehet keresztül. Munka, pénz: Pénzügyekb­en egyszerre tapasztalh­atja meg a bőséget és a szükséget. Minél jobban bízott valamiben, az annál kevésbé jöhet most be.

Halak (II. 19.–III. 20.)

Szerelem: A hét kezdetén a Hold állása még a borúlátó gondolatok­nak kedvezhet a szerelem terén is. Noha van alapja a félelmeine­k, jó megoldások­at találhat. Egészség: Elsősorban a csípőtájék­i problémák lehetnek most jellemzőek. Ezen a részen nem szabad túlterheln­ie magát. A nőknek a női bajokra érdemes jobban odafigyeln­iük. Keresse fel a nőgyógyász­át! Munka, pénz: Kellemes munkakörül­mények között, ráadásul igen jó társaságba­n dolgozhat. Az is előfordulh­at, hogy az otthonában kell tevékenyke­dnie, vagyis akár hazulról is végezheti a munkáját.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary