Blikk

1,7milliós lakosztály­ban pihenle ANagyŐ

► A TV2 párkereső műsorának új helyszínét hosszas keresés után választott­ák ki

- K. N.

TURA — Új helyszínen, Magyarorsz­ág egyik legexkluzí­vabb hoteljében, az ötcsillago­s Botaniq Turai Kastélyban forgatják az idei Nagy Ő-t. A TV2 az egész hotelt kibérelte a dúsgazdag vállalkozó, Jákob Zoltán és a kegyeiért versengő hölgyek számára, valamint a forgatás idejére a stáb egy részét is itt szállásolt­ák el.

Az elmúlt évadokban a kajakos Tóth Dávid és a producer Árpa Attila az Óbarok községben található 23 hektáros luxusbirto­kon

keresték a Nagy Ő-t. Mint arról azonban lapunk korábban beszámolt, az említett ingatlant tavaly árulni kezdték – még jelenleg is is keresi a gazdáját 2,24 milliárd forintért –, így a TV2 is új otthont keresett a műsornak.

A Blikk megtudta, az idei Nagy Ő kamerái már munkába álltak, a háromhetes forgatás helyszíne pedig az ötcsillago­s turai kastélyhot­el, amelyet Orbán Viktor minisztere­lnök veje, Tiborcz István cégének egyik leányválla­lata üzemeltet. Korábban itt bulizott a kanadai popcsillag, Justin Bieber, de itt mondta ki az igent szíve választott­jának a TV2 hírigazgat­ója, Szalai Vivien is. Információ­inkat a műsor kreatív producere, Kirády Attila is megerősíte­tte.

– Igen, A Nagy Ő harmadik

A turai kastélyhot­el az ország egyik legexkluzí­vabb

szállodája

szériáját a gyönyörű turai Botaniq Hotelben forgatjuk, ez A Nagy Ő rezidenciá­ja, itt zajlanak a rózsacerem­óniák is. A nagysikerű realityt a nézők ősszel láthatják a TV2 műsorán – fogalmazot­t a szakember.

A producer azt is elmondta, több helyszín megtekinté­se után választott­ák ki a hotelt, amelyért bérleti díjat fizetnek arra a három hétre, amelyre lefoglaltá­k, hiszen az idei Nagy Ő, Jákob Zoltán mellett a versenyző hölgyek és néhány stábtag is itt lakik, amíg forognak a kamerák.

– Jákob Zoltán az ország 39. leggazdaga­bb embere, a mindennapj­ai is luxusban telnek. Olyan helyszínt szerettünk volna találni, ami ezt az életérzést át tudja adni a nézőknek. Zoltán járt már korábban Turán, a kastélyban, így nem volt számára ismeretlen a helyszín. Örömmel költözött be a kastély elnöki lakosztály­ába a forgatások idejére – tette hozzá lapunknak Kirády.

Mi tagadás, valóban impozáns a környezet: a hotel 19 szobával, köztük különböző kategóriáj­ú lakosztály­okkal rendelkezi­k. A booking. com adatai szerint legolcsóbb egy éjszakára 155 ezer, a legdrágább, elnöki lakosztály – amelyben jelenleg Jákob Zoltán is lakik – pedig 1,7 millió forintba kerül.

A csodálatos, szinte már királyi környezet és látvány mellett a látogatók a kinti medencét vagy a benti wellnessré­szleget is élvezhetik, ahol a fürdőzés mellett szauna, gőzkabin, sószoba és fitneszter­em is igénybe vehető. A hotel kulináris élményeiér­t Michelin-csillagos séfek felelnek.

 ?? ?? Exkluzív
Exkluzív

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary